Xbox One X hakkında ilk yorumlar gelmeye başladı - Haberler - indir.com

Xbox One X hakkında ilk yorumlar gelmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-06 21:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

7 Kasım itibariyle, oyun dünyasına katılacak olan Xbox One X, sıkı bir tanıtım yaparak merakları üzerine çekmeyi başarmıştı. Dünyanın en güçlü konsolu olarak nitelendirilen Xbox One X'in sağlayacağı performans, herkes tarafından merak ediliyor. Bu anlamda merak içerisinde olanlar için, konsolun ilk inceleme yorumları yayınlandı. Gelen yorumların geneli olumlu yönde ve konsol üst düzey performans yaşamak isteyenler için tavsiye ediliyor. Fakat bazı  olumsuz yorumlar da geldi.

Xbox One X hakkında, gelen ilk yorumlar şu şekilde oldu;

Dualshockers: Üst düzey bir tecrübe için verdiğiniz paradan pişman olmayacaksınız ve çoklu platform oyuncusuysanız Xbox One X'i satın almanızı öneririz.

PC Gamer: Microsoft'un PC için yaptığı atılımlardan sonra çoğu oyunu oynamak için Xbox'a ihtiyaç duymuyorsunuz aslında. 4K Blu-Ray oynatıcı almak isteyenler için, Xbox One X çok doğru bir tercih, ancak Xbox One S çok daha ucuz ve bu sebeple tercih edilebilir.

Engadget: Xbox One X gerçekten de büyük geliştirmelere sahip. Microsoft söylediği gibi söz verdiği her şeyi yapmış.

Gamespot: Eğer 4K HDR TV'niz varsa ve oyun konsolunuz yoksa, ancak konsol almayı Xbox One X ilk tercihiniz olmalı.

IGN: Microsoft'un özel oyunlarından Gears of War'un high-end bir oyuncu PC'sinin yarı masrafına denk gelen bir konsolda böylesine muhteşem gözükmesi gerçekten etkileyici.

Digital Foundry: Arka planda bir sürü şey çalışmasına rağmen, oyunları 60 FPS sabit oynayabiliyorsunuz. En ufak bir kasma yaşatmıyor.

Destructoid: Ben hala PlayStation 4 özel oyunlarını oynuyor olacağım ama çoklu platform oyunlar için X modellerini tercih edeceğim gibi duruyor.

USGamer: Xbox One X'in oyuncuya sundukları için 500 dolar fazla bir miktar.

Kaynak: https://www.vg247.com/2017/11/03/xbox-one-x-reviews-round-up-cast-your-eye-over-these-analyses-while-you-consider-your-budget-this-month/

 





PAYLAŞ