WWF Together ile Doğal Yaşamı Tanıyın (Video) - Haberler - indir.com

WWF Together ile Doğal Yaşamı Tanıyın (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Doğal Hayatı Koruma Vakfı (World Wildlife Fund) tarafından indirmeye sunulan WWF Together, vahşi doğayla ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri, interaktif içerikler eşliğinde sunan belgesel tadında bir mobil uygulamadır.

Doğal yaşamın neden desteklenmesi gerektiği ve hayvan nesillerini tehdit eden unsurlar konusunda insanları bilgilendirmeyi amaçlayan WWF Together sayesinde, dünyanın en yırtıcı hayvanlarını daha yakından tanıyabilir ve mükemmel bir interaktif uygulama deneyimi yaşayabilirsiniz.

WWF Together

WWF Together; Fil'lerden Gergedan'lara, dev Panda'lardan Kaplan'lara, Deniz Kaplumbağaları'ndan Hükümdar Kelebek'lere kadar tam 70 farklı hayvan türünü interaktif anlatımlar eşliğinde daha yakından tanımanıza, daha önce hiç görmediğiniz vahşi yaşam alanlarını ve hayatlarını keşfetmenize imkan tanıyor.

WWF ekibi tarafından vahşi doğada çekilmiş yüksek çözünürlüklü tam ekran videolar ve resim galerisini de bulabileceğiniz uygulamada, ünlü çevre fotoğrafçısı Morten Koldby tarafından çekilmiş birbirinden eşsiz doğa fotoğraflarını da mobil cihazınıza indirebilir, duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz.

WWF Together

Ayrıca uygulama içerisinde yer alan Origami bölümüne girerek ilginizi çeken hayvanların resimlerinden Origami'ler oluşturabilir, bunları Facebook, Twitter ya da e-posta yoluyla arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Özellikle çocukların doğayı ve hayvanları tanıması adına faydalı olacak WWF Together uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilir, WWF tarafından yayınlanan WWF Together tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




WWF Together Tanıtım Videosu


PAYLAŞ