WWE 2K18, birçok yenilikle oyun dünyasına sunuldu - Haberler - indir.com

WWE 2K18, birçok yenilikle oyun dünyasına sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-23 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

WWE 2K serisinin yeni oyunuWWE 2K18, geçtiğimiz günlerde yenilikleriyle beraber oyun severlerin beğenisine sunuldu. 17 Ekim itibariyle oyuncularla buluşan oyunda gerçekçilik arttırıldı ve bir takım iyileştirmeler ve yenilikler yapıldı. MyCAREER modunda oyuncuların hoşuna gidecek, şirket adamı ya da seyircinin sevgilisi olma gibi seçenekler eklendi.

Visual Concepts Başkanı Greg Thomas, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; 'WWE 2K18 ile, ekibimizin dizide olmasını istedikleri noktalar konusunda kulak vermeye devam ettiği oyunun hayranları ve eleştirmenlerinin tutkusu ve değerli geri bildirimlerini, bu yılki oyunun her yerinde görmek mümkün. Aralarında yepyeni bir grafik motoru, yeni çevrimiçi tabanlı Road to Glory Modu ve maç anlatımlarında eksiksiz bir sistem revizyonunun da aralarında bulunduğu birçok yeni özellik ve iyileştirmeyi hayata geçirmekten gurur duyuyoruz. Ayrıca, oyunun olağanüstü sporcu kadrosu, özgün MyCAREER hikaye konuları, oynanabilirlikteki rötuşlar ve Creation Suite güncellemelerinin tümü de mümkün olan en özgün ve kapsamlı WWE oynanabilirlik deneyimini sunmak için süregelen misyonumuz ile uyumlu.'

Oyuna eklenen özellikler ve ayrıntıları şu şekilde;

MyCAREER Modu

Bu modda, kariyer yolculuğunda Şirket Adamı ya da Seyircinin Sevgilisi olma seçenekleri yer alıyor. Sahne arkası planı genişletildi ve artık rahatça dolaşılabiliyor. Oyuncular WWE Süper Starları ve destek personeli ile iletişime geçebilecek ve yan görevler alıp kişiliklerini keşfedebilecekler. Röportajların yapılabileceği ve maç kartlarının değiştirilebileceği yeni özellikler modda yer alacak. Promo Generator ve Invasions özelliklerinin olduğu güncellemeleri de görecekler.

Oyun İyileştirmeleri

Oyuna yeni animasyonlar ve yeni taşı ve sürükle sistemi gibi farklılıklar getirildi ve oynanışta iyileştirmeye gidildi. Kalabalık ve arenanın görünümünde iyileştirme yapıldı. Oyundaki gerçekçilik arttırıldı.

Universe Modu

Bu modda Potansiyel ve Aktif olmak üzere iki çekişme türü yer alacak. Rakipler arasında nelerin yaşanacağı hakkında fikir sahibi olunması adına Yoğunluk Ölçer oyuna ekleniyor. Güç Sıralamaları, Hedefler ve Maç Tipleri gibi deneyimler de oyun a eklendi.

Road to Glory

Road to Glory, ilk kez WWE 2K18'de yer alacak. Burada, dünyanın dört bir yanından MyPLAYER'lar birbirileriyle dövüşecekler. Bu maçlar sonucunda oyuncular yıldız, yükseltme, Süper Star parçaları ve sanal para kazanmaya çalışacaklar. Sahip olduğunuz MyPLAYER'larınızı, düzeyinizi yükselterek daha güçlü bir hale de getirebiliyorsunuz.

Maç Anlatımı

WWE 2K18 ile Michael Cole, Byron Saxton ve Corey Graves ilk kez bir araya geliyor. Bununla beraber oyuna gerçek seyirci tezahüratları da ekleniyor.

Geniş Kadro

Oyunda kapak süper starı Seth Rollins'le beraber, ohn Cena, Brock Lesnar, AJ Styles, Alexa Bliss, Bobby Roode, Sasha Banks, Dean Ambrose, The New Day, Finn Bálor, Jinder Mahal, The Miz, No Way Jose, SAnitY, Undertaker, Stone Cold Steve Austin, Andre the Giant gibi daha birçok süper starın bulunduğu  sağlam bir kadro olacak.

Creation Suite

Creation Suite'te oyuncular daha çok kişiselleştirmenin tadına varacaklar. WWE Süper Starları, Arenaları, Girişleri gibi birçok şeyi kişiselleştirip inşa edebilecekler.

Oyun Müzikleri

Oyunda yer alacak müziklerin listesi şu şekilde oluşuyor;

Blues Brothers ' 'Soul Man';

Boston ' 'Smokin'';

Bruno Mars ' 'Runaway Baby';

Disturbed ' 'Down With The Sickness';

Eazy-E ' 'Boyz-N-The Hood';

George Thorogood & The Destroyers ' 'One Bourbon, One Scotch, One Beer';

Joe Walsh ' 'Rocky Mountain Way';

Kanye West ' 'Black Skinhead';

Kid Rock ' 'You Never Met a White Boy Quite Like Me';

¡MAYDAY! (feat. Tech N9ne) ' 'Last One Standing';

Tech N9ne (feat. Krizz Kaliko, Serj Tankian) ' 'Straight Out The Gate'

İndirilebilir İçerik(Season Pass)

Satın alınabilen WWE 2K18 içerikleri şu şekilde olacak;

Accelerator

Enduring Icons Pack;

MyPLAYER Kick Start;

New Moves Pack;

NXT Generation Pack.





PAYLAŞ