Worldof Tanks'a, 9.18 güncellemesi geliyor! - Haberler - indir.com

Worldof Tanks'a, 9.18 güncellemesi geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-28 10:10:13
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyuncuların en sevdiği ücretsiz çevrimiçi oyunlardan biri olan World of Tanks, takım tabanlı bir aksiyon oyunu. 2011 yılının Nisan ayında piyasaya sürülen World of Tanks, bu süreçte birçok güncelleme ile oyunculara yenilikler sunarak, uzun yıllar ayakta kalmayı başardı. Son olarak yeni bir güncelleme geleceği duyuruldu. Bahsedilen 9.18 güncellemesiyle beraber, oyuna birçok yenilik de eklenecek. Wargaming tarafından yapılan açıklamada, oyunda köklü değişiklikler olacağı ifade edildi. Maç eşleştirme sistemi, tamamen değişecek ve toplara yeni düzenlemeler gelecek. Maç eşleştirme sisteminde yapılacak olan değişiklikle, oyuncuların uzun zamandır beklediği bir yenilik yapılacak. Güncelleme sonrasında, şablon tabanlı maç eşleştirme sistemi ele alınacak.

9.18 güncellemesiyle beraber, takımlarda en fazla yer alabilecek topçu sayısı 3'e yükseltildi. Bununla beraber harita tekrarı olasılığı da en aza indirgendi ve güç dengesizliklerinin de önüne geçilmeye çalışıldı. Maçlardaki çekişme arttırıldı ve maçların sonucunun tahmin edilmemesi sağlandı. Yine güncellemeyle beraber oyuna yeni şok mekanizması eklendi. Şok mekanizması sayesinde, topçular uzun menzilli destek ateşi araçlarına dönüşebilecekler. Güncelleme sonrasında tankların hareket kabiliyeti, isabetliliği ve yükleme süreleri geçici olarak azaltılacak. Hafif tank ailesi 10. seviyeye kadar genişledi. 10. seviyeye hafif tanklar, SSCB, ABD, Almanya ve Çin ordularına eklenecek. Hafif tanks serisi daha iyi ateş gücüne de kavuştu. Hafif tanklar aynı zamanda sadece gözcülük yapmayacak, farklı anlamlarda da takıma destek sağlayacaklar.

 

 

Gelen güncelleme hakkında konuşan World of Tanks ürün müdürü Thaine Lyman; '9.18 uzun zamandır oyuna gelen en önemli güncelleme diyebilirim çünkü oyunu neredeyse kökten değiştiriyor. Getirilen yenilikler geliştiriciler için de oldukça yoğun geçen bir dönemin sonunda ortaya çıktı. Oyuncu topluluklarımızın bize sürekli verdikleri geri bildirimler ve önerilere minnettarız. Yeni getirdiğimiz özellikleri sürekli iyileştirmek ve oyunun çıtasını çok daha yükseklere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.





PAYLAŞ