World of Warplanes, gelen güncellemeyle beraber yükseltildi - Haberler - indir.com

World of Warplanes, gelen güncellemeyle beraber yükseltildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-11 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Wargaming'in World of serisi üyesi, uçak simülasyonu oyunu World of Warplanes oyuncularına yeni haberler verildi. Oyun 2013 yılında piyasaya sürüldü ve çıktığı günden bugüne yeni içerikler ve güncellemelerle oyuncuların beğenisini kazanan bir oyun oldu. Wargaming tarafından yapılan son açıklamaya göre, World of Warplanes'e bir güncelleme geldi ve bu 2.00 güncellemesiyle beraber oyun yükseltildi. Güncellemeyle beraber oyun birçok yeniliğe kavuştu. Beklenen yeniliklerden birisi olan bombardıman uçağı sınıfı da, güncellemeyle beraber World of Warplanes'teki yerini aldı. Bununla beraber; yeni bir oyun modu ve yeniden elden geçirilen uçak parametreleri oyuna eklendi. Oynanış dinamiklerinde de yenilenmeye gidildi. Bunların yanı sıra oyunun ses efektleri ve grafiklerinde de iyileştirme yapıldı.

2.00 güncellemesi, World of Warplanes'te daha birçok yeniliğe adım atılmasını sağladı. Güncellemeyle beraber, respawn sistemi oyuna eklendi. Bu sistem, oyuncuların savaştan çekilmesine ve geri dönülemez hasarlar aldıktan sonra kalan canı muhafaza etmek zorunda kalmayacaksınız. 2.00 güncellemesi, uçağınızı kaybettikten sonra savaştan çekilmek zorunda kalmanıza son veriyor. Savaş bitene kadar pilotlar savaşta kalıp destek vermeye devam edebilecek. Respawn sistemi, oyun esnasında birkaç kez çalıştırabiliyor fakat her kullanmanın ardından, bir dahaki kullanım şansının dolması uzuyor.

Bir diğer beklenen ve oyuna eklenen yenilik olan bombardıman uçağı, yüksek hayatta kalma kabiliyetine sahip. Bu uçakla, sahip olduğu silahlar sayesinde daha güçlü savunma yapabileceksiniz ve bomba taşıma kapasiteniz daha yüksek olacak. Bu uçaklar düşman bölgelerine yüksek irtifalardan bomba atışı yapabilecekler ve sadece belli tipler buna engel olabilecek. Böylece oyunculara taktik geliştirme şansı doğacak. World of Warplanes Yayın Direktörü Andrew Zhugar, oyuna eklenen güncellemeye dair şu ifadeleri kullandı; 'Uzunca bir süredir geceli gündüzlü tüm ekibin üzerinde çalıştığı 2.0 güncellemesini oyuncularla paylaştığımız için çok heyecanlıyız. oyuna eklenen her yenilik, yapılan her değişiklik bizi en başından beri yalnız bırakmayan sadık oyuncu topluluğumuzun geri bildirimleriyle şekillendi. Bu güncellemenin asıl mimarı onlar''

Yayınlanan güncellemenin trailer'ına aşağıdan bakabilirsiniz;

 





PAYLAŞ