World of Warcraft Legion İnceleme - Haberler - indir.com

World of Warcraft Legion İnceleme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-30 22:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : İnceleme

World of Warcraft: Legion ile ara vermeden ilerlemeye devam ediyor. Bilindiği gibi World of Warcraft piyasaya sürüldüğü yıl, 2004 senesiydi ve çıktığı zaman hem oyun dünyasına yeni bir renk getirdi hem de kısa sürede bilinir oldu. Bu da elbette ki şu sürede bile en yaygın olarak seçilen MMORPG olmasının temellerini attı. Ne var ki, Blizzard arkasını bu mirasa yaslamadı ve zaman içinde çıkarılan ek paketler ile World of Warcraft oyununun arkasında bıraktığı dünyayı hatırı sayılır ölçüde büyüttü. Bu büyüme sadece içerik olarak değil, aynı zamanda da öylüye önemli ölçüde etki etti.

Bakalım World of Warcraft: Legion genel olarak ne gibi bir ek paket oldu?

Öykü

2007 senesinin ilk dönemlerinde çıkan The Burning Crusade büyütme paketinin üzerinden dokuz yıl geçti. World of Warcraft: Legion ise bu serinin altıncı sayısıdır. Bu süre içerisinde ise Mists of Pandaria ve Warlords of Dreanor isminde ana hikaye ile bağı olmayan öylülere tanıklık edildi, ama öyle görünüyor ki Legion ile öze geri dönülüyor. Yani World of Warcraft oyununun öykü haritasına ufak bir parça daha ekleniyor

World of Warcraft: Legion ek paketinin öyküsüne göre, Orc Warlock tarafından Gul'dan daha önce açılan bir takım geçitler, Sargeras emrindeki Burning Legion ordusunun Azeroth topraklarına geçmesine öncelik verir. Bu vaziyet karşısında ise bu topraklarda yaşayan başka ırklar da bir olup, Burning Legion ordusunu alt etmeyi başardı. Bu olayın sonrasında geçen oldukça uzun bir süreden sonra, Gul'dan, şansını bir kere daha denemek adına, Azeroth topraklarına çıkan yeni bir geçit açmayı denedi. Bunu bir şekilde başarabilmesi ile Burning Legion ordusunu yeniden Azeroth topraklarına giriyor. Tabi sonrasında ise olan her şey oluyor. Bu anda oyunculara düşen görev ise Sargeras'ı durdurabilmek olacak.

Grafik

World of Warcraft evreni, şu ana kadar hiçbir şekilde görselliği ile gündeme gelen bir evren değil. World of Warcraft: Legion ise eski tarz oyuncuların beklentisine hizmet edecek şekilde içeriğe daha çok yoğunlaşarak serinin gidişatını hiçbir şekilde bozmadı. Ancak son teknolojinin gücü ile neredeyse gerçekmiş gibi görünen günümüzdeki oyunların yanında elbette ki de World of Warcraft: Legion, seri ile yeni tanışacak olan oyuncuların beklentisini pek çok karşılamayabilir. Yalnız eğer görsellikten daha çok senaryoya ve içeriğe odaklı oyuncuların, hiçbir sorun yaşamayacaklar.

 

 

 





PAYLAŞ