World of Tanks'a Savaşları Alevlendirecek Güncelleme (Video) - Haberler - indir.com

World of Tanks'a Savaşları Alevlendirecek Güncelleme (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming bugün çok oyunculu konsol oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition'a Kraliyet Topçuları ve Operasyonlar özelliği güncellemesinin yapıldığını duyurdu. Güncellemenin getirdiği yenilikler oyundaki savaşı daha da alevlendiriyor.

Birleşik Krallık ilk tankı icat ederek kendine büyük itibar sağlamıştı ve son World of Tanks: Xbox 360 Edition güncellemesi sayesinde savaş alanında bu ağır vuruculardan bazıları görücüye çıkacak.

Oyunda başta ikonik Crusader, ConquerorGC, Bishop ve Sexton II olmak üzere toplamda 9 yeni İngiliz KPT'si (Kundağı Motorlu Topları) yer alacak. Aynı zamanda Leopard PTA, Leopard 1, VVK 30.02 D gibi yeni ve sağlam Alman orta tankları ve Redshire ve Siegfried Hattı adlı iki yeni harita da oyuna eklenecek.

Ekstra mücadele arayan oyuncular için Operasyonlar, benzersiz oyun içi görevler sunacak. Cesaretlerini ve güçlerini sonuna kadar sınayacak olan Operasyonlar'daki görevleri gerçekleştiren oyuncuları, deneyim bonusları, gümüş ve sarf malzemeler gibi büyük ödüller bekliyor.

Şu an tüm dünyada aktif olan güncellemeyle ilgili yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

World of Tanks Kraliyet Topçuları ve Operasyonlar Videosu


PAYLAŞ