World of Tanks Kaleler Oyun Kipi Duyuruldu - Haberler - indir.com

World of Tanks Kaleler Oyun Kipi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

MMO oyun devi Wargaming, bugün yaptığı basın duyurusuyla World of Tanks ''Kaleler Oyun Kipi'' güncellemesini duyurdu. Yeni klan işlevselliği, yenilenmiş Prokhorovka haritası ve yeni HD tank modelleriyle güncellenen oyunun detayları haberimizde...

İlk olarak Kuzey Amerika sonrasında ise Avrupa, Asya ve Kore'de sunulan World of Tanks Kaleler oyun kipi ve yeni harita 'Ateş Hattı'nı içeren yeni içeriğini oyuncular, 31 Temmuz'da deneyebilecekler.

World of Tanks

Klan savaşlarına katılan oyuncular için özel olarak tasarlanan Kaleler oyun kipi klan komutanları için, sanal üsler yaratabilme, diğer klan üyeleriyle birlikte çatışmalara katılma, endüstriyel kaynaklar elde edebilme, kalelerini 4. seviyeye kadar geliştirebilme ve emirleri yerine getirerek özel bonuslarla ödüllendirilme gibi yenilikleri içeriyor.

Tankçılar tüm savaş kiplerinde tüm klan üyelerinin yararlanabileceği çeşitli kısa süreli oyun içi bonusları aktifleştirmek için Emirleri kullanabilecek. Kalenin seviyesi yükseldikçe bonusların kalitesi ve işlevselliği de artacak. 

World of Tanks

Wargaming Yayın Prodüktörü Anton Pankov ''World of Tanks'e Kaleler'in ilk yenilemesini sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız'' dedi ve sözlerine şöyle devam etti: ''Taktik kombinasyonları, strateji ve aksiyon öğeleri içeren bu yeni oyun kipi World of Tanks kimyasının derinlerine inmenizi sağlayacak. Kaleler oyun kipi, World of Tanks topluluğundan gelen anlık geri bildirimler ile daha da geliştirilecek.''

World of Tanks 9.2 güncellemesi aynı zamanda Ateş Hattı haritasını ve Prokhorovka savaş arenasının mükemmel görsel efektlerle donatılmış yeni versiyonunu, hem de Sovyet IS ve SU-100, Alman StuG III ve İngiliz Churchill I tanklarının HD modellerini ve sekiz oyun haritasının oyuncuların istekleri doğrultusunda yenilenmiş hallerini sunuyor.

World of Tanks hakkında daha fazla bilgi ve bu ödüllü ücretsiz oynanabilir MMO aksiyon oyununu bilgisayarınıza indirmek için lütfen http://worldoftanks.eu adresini ziyaret ediniz.





PAYLAŞ