World of Tanks Blitz'e İkinci Seri Sovyet Ağır Tankları Geldi - Haberler - indir.com

World of Tanks Blitz'e İkinci Seri Sovyet Ağır Tankları Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming bugün World of Tanks Blitz için 1.3 Güncellemesi'nin tüm dünyada yayınlandığını duyurdu. Güncelleme oyuna, beş yeni Sovyet tankı, iki yeni harita, yeni grafik efektleri ve tamamen yenilenmiş savaş sonrası ekranını kazandırdı.

Oyuna eklenen yeni Sovyet tankları arasında tamamı 6. seviyeden başlayan T-150, KV-3, KV-4, ST-1 ve IS-4 gibi ikinci seri ağır araçlar bulunuyor. Kayıp Tapınak ve Siyah Goldville adlı iki yeni harita oyunculara yeni fetih alanları açarken; grafiksel efekt olarak yeni atmosferik sis, peyzaj aydınlatma efektleri ve gerçekçi çimenler de oyunculara daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor.

World of Tanks Blitz

Savaş sonrası ekranın da yeniden düzenlendiği World of Tanks Blitz'de artık oyuncular performanslarını daha detaylı bilgiler eşliğinde görebilecekler.

Haziran 2014'te App Store'da yayınlanan ve 7 buçuk milyonu aşkın indirme sayısına ulaşan World of Tanks Blitz'de oyuncular günlük ortalama 60 dakikalarını oyunda geçirdikleri gibi her girişlerinde ortalama 20 dakika oyunda kalıyorlar.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ya da iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz World of Tanks Blitz oyununu, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ