World of Tanks Blitz Android için Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

World of Tanks Blitz Android için Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming bugün, geçen Haziran ayında iOS platformu için yayınladığı ücretsiz mobil aksiyon MMO'su World of Tanks Blitz'in Android sürümünü indirmeye sunduğunu duyurdu. Oyun iOS ile platformlar arası oynanış desteğiyle yayınlandı.

Ücretsiz oynanan mobil aksiyon MMO'su Android cihazlarda yerini alırken, iOS sürümü de İngiliz tank serisi, mürettebat yetenekleri, yeni harita ve platformlar arası (iOS ve Android) oynama işlevleri gibi bir dizi yeni içerik barındıran bir güncellemeye kavuştu. 

World of Tanks Blitz Android

''World of Tanks Blitz'i Android kullanıcılarına yayınlamaktan ve AAA sınıfı MMO'ları rekabetçi mobil sahasına sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz,'' diyen Wargaming Global Operasyonlar Direktörü Andrey Ryabovol, sözlerine şöyle devam etti: ''iOS için oyunu ilk yayınladığımızdan bu yana Android sürümü oyuncuların geri bildirimlerini temel alacak şekilde geliştirmek için çalıştık ve Android ile iOS kullanıcıları arasında platformlar arası oynanışı sunmaktan çok mutluyuz.''

Android platformuna çıkışın yanı sıra, World of Tanks Blitz iOS ve Android sürümleri önemli bir güncelleme aldı. 1.5 İngiliz Çeliği adındaki bu güncelleme, aralarında 10 orta tankın bulunduğu İngiliz tanklarını savaş alanına taşırken, Winter Malinovka haritası ve yeni mürettebat yeteneklerini de oyuna ekliyor.

World of Tanks Blitz Android

World of Tanks Blitz, Haziran 2014'te iOS için çıktığından bu yana dünya genelinde 10 milyondan fazla yüklemeye ulaşırken, kullanıcı başına günde ortalama 60 dakika oynama süresi ve ortalama 20 dakikalık oturum süresi gibi istatistikler yakaladı.

Geride kalan 6 ay süresinde World of Tanks Blitz App Store'da 4,5 ortalama puan alırken, pek çok ülkede iPad ve iPhone için en iyi uygulamalar arasında gösterildi.

Ücretsiz olarak oynanabilen tank savaşları oyunu World of Tanks Blitz'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




World of Tanks Blitz Android Tanıtım Videosu


PAYLAŞ