World of Tanks 9.20 Güncellemesi 30'ar Kişilik Dev Savaşları Getiriyor - Haberler - indir.com

World of Tanks 9.20 Güncellemesi 30'ar Kişilik Dev Savaşları Getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-31 12:35:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

30.08.2017 World of Tanks karşılıklı 30 kişilik takımlar halinde oynanacak Devasa Savaşların ve Çin tank avcılarının 9.20 güncellemesiyle birlikte geldiğini duyurdu. Aynı zamanda Fransız, Amerikan, Sovyet ve Japon teknoloji ağaçlarında yer alan tanklardan bazılarının savaş parametrelerinin değiştiği ve oyun dengelerinde yeni bir düzenlemeye gidildiği de gelen bilgiler arasında.

 

Daha fazla tank ve daha kapsamlı savaşlar, World of Tanks oyuncularının her daim istedikleri şeyler. 9.20 güncellemesiyle gelen devasa savaşlar, 30 kişilik iki takımın kıran kırana mücadelesine ev sahipliği yapıyor. Özel olarak bu savaş türü üçün geliştirilen Nebelburg haritası enine ve boyuna 1.4 km uzanan bir alandan oluşmakta. Bu yeni modda sadece 10. seviye tankların kapışabileceğini belirten yetkililer, oyun sonunda kazanılacak hediyelerin de gelişmiş seviyelerde olduğunun altını çiziyorlar. Devasa savaşlar yeni oyun içi para birimi olan tahvilleri de beraberinde getiriyor. Kazanacağınız tahvillerle bir önceki güncellemede eklenen iyileştirilmiş donanımlar ve yönergeleri alabileceksiniz.

 

 

İlk beta sezonunun büyük ilgi görmesi sonucu sıralamalı savaşların ikinci beta sezonun 9.20 güncellemesiyle birlikte Eylül'de başlayacağı belirtiliyor. Oyunun en iyilerinin yeteneklerini er meydanlarında gösterdikleri bu modda hem ilk sezonun deneyimli tankçıları hem de yeni tankçılar sıralamalarda yükselmeye çalışacak.

 

9.20 güncellemesi aynı zamanda yepyeni Çin tank avcılarını da oyuna ekliyor. 9 tanktan oluşan bu yeni serinin görüş mesafesinin oldukça yüksek ve sağlam kamuflajlarıyla sahada gizlenmeleri de oldukça kolay. Yeni Çin tanklarının oyuna eklenişiyle birlikte oyun dengelerinde de bir değişiklik yapılıyor ve bir çok ulusun tanklarının savaş parametreleri değişiyor.

 

 





PAYLAŞ