WordPress 4.1 Dinah Yayınlandı! - Haberler - indir.com

WordPress 4.1 Dinah Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım

İnsanların kolay blog sayfaları oluşturmalarına imkanı tanıyan Wordpress, Dinah kod adlı Wordpress 4.1 güncellemesini yayınladı. Güncelleme ayrıca Twenty Fifteen temasını da beraberinde getirdi.

Ünlü Jazz sanatçısı Dinah Washington anısında 'Dinah' kod adlı Wordpress 4.1 güncellemesini yayınlayan servis, yeni güncellemeyle birlikte sistemine Twenty Fifteen temasını ekledi. Google'ın 990 adlı yeni fontunu da destekleyen bu tema son derece sade ve şık bir görünüme sahip.

Wordpress Twenty Fifteen

Kullanıcıların yazılarını yazarken dikkatlerinin dağılmasını engelleyen ve yeni bir özellik olan Distraction Free'de bu güncellemede yerini almış durumda. Bu özellik aktif edildiği takdirde, yazı yazılmaya başlandığı anda admin panelinin etrafında bulunan ve yazarın dikkatini dağıtması muhtemel olan tüm etkenler ortadan kayboluyor. Sadece yazı alanı ve yazılarda işe yarayacak olan araçlar görünüyor.

Wordpress Distraction Free

Ufak değişiklikleri de beraberinde getiren Wordpress 4.1 Dinah güncellemesi artık yazılara doğrudan Vine videoları eklenmesini de sağlıyor. Yeni dil seçenekleri ve istenilen yerden hesap oturumunu kapatma özelliği de gelen yenilikler arasında.

WordPress 4.1 Dinah'ın Türkçe dil desteğine sahip sürümünü aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ