Windows Posta'ya Gmail İçin Yeni Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

Windows Posta'ya Gmail İçin Yeni Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-28 09:19:41
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz şubat ayı içerisinde Microsoft, en güncel işletim sistemi olan Windows 10 tarafında posta ve takvim uygulamalarını güncellemiş ve bazı işlevsel kullanışlı özellikler getirilmişti. Posta uygulaması tarafında Odaklanmış posta kutusu özelliği gelmiş ve bu kutuda önemli iletiler bulunuyor ve kalan tüm mailler ise 'Diğer' sekmesi adı altında toplanıyordu. Takvim uygulamasın da ise paket dağıtım ve rezervasyon işlemlerinin detaylarını görme özelliği gelmişti. Ancak özellikle mail tarafında bu özellikler Google yada Gmail hesapları için çalışmıyor ve sadece Outlook hesapları için kullanıcılara açılmıştı. Ancak yeni gelen bilgilere göre artık Gmail'ede destek geliyor.

Microsoft yakın bir zamanda Gmail desteğini tüm kullanıcılarına vermeden önce ilk olarak Windows Insider kullanıcılarına vereceğini belirtti. Erken erişim olarak seçilen kullanıcılara verilecek olan bu güncelleme öncesinde hesap ayarlarının güncellenmesi gerektiğinin altı çiziliyor. Microsoft bu özelliğin sorunsuz olarak çalışması için tüm takvim, e-posta ve kişi bilgilerinin birer kopyalarını sunucuya alması gerektiğini belirtti. Yazılan yeni mailler, silinen postalar ve randevu kayıtları gibi her değişiklik direkt olarak Google sunucuları ile eşzamanlı birşekilde eşleşecek ve her şey güncel tutulacak.

Önümüzdeki birkaç haftalık süreçte Microsoft, Gmail kullanıcılarının deneyim ve kullanımları üzerinde ince bazı ayarlar yapacak ve sonrasında Odaklanmış Posta Kutusu ve rezarvasyonlar için yardımcı özet kart özellikleri ilerleyen dönemlerde yayınlanacak olan Windows 10 güncellemesi ile beraber kullanıcılara sunulacak. Sizde Gmail kullanıcısı ve nir Windows Insider kullanıcısı iseniz, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni anımsatma ve güncelleme hatırlatmalarını alacaksınız.





PAYLAŞ