Windows Phone Skype Uygulamasına Çizim Özelliği Geldi! - Haberler - indir.com

Windows Phone Skype Uygulamasına Çizim Özelliği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Popüler iletişim ve mesajlaşma uygulaması Skype, Windows Phone tarafında güncellendi. Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 için yayınlanan güncellemenin getirdiği en dikkat çekici özellik ise çizim yapabilme ve bu çizimleri gönderebilme.

Windows Phone Skype uygulamasına eklenen çizim özelliğini Skype konuşma penceresinde bulunan ''+'' ikonuna basarak aktif edebilir ve çizim seçeneğini seçerek hemen karalamaya başlayabilirsiniz. Özelliği kullanarak fotoğrafların üzerine, Bing haritalarının üzerine ya da boş bir karalama sayfasına çizim yapabilir, sonrasında ise bu çizimleri arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Skype Drawing

Çizim özelliğinin yanı sıra HD ekran desteğinin de getirildiği Skype'ın yeni versiyonu, HD ekrana sahip akıllı telefon kullanıcılarının Skype görüntülerini HD olarak görebilmelerini sağlıyor.

Bunlara ek olarak Skype tarafından yapılan açıklamada; gelen güncellemeyle birlikte bazı iyileştirmelerin yapıldığı, konuşma hızının artırıldığı ve en uzun aralıksız konuşmanın sağlanabileceği bir Skype versiyonunun ortaya çıkarıldığı belirtildi.

Dünyanın her yerinden arkadaşlarınızla sesli, yazılı ya da görüntülü iletişim kurmanızı sağlayan Skype'ın başta güncellenen Windows Phone olmak üzere Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ