Windows Phone Kilit Ekranı Uygulamaları - Haberler - indir.com

Windows Phone Kilit Ekranı Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Windows Phone telefonunuzun kilit ekranını tarzınıza göre özelleştirmek ister misiniz? Eğer cevabınız EVET ise haberimizde bulunan kilit ekranı uygulamalarından dilediğinizi seçerek telefonunuza yükleyebilirsiniz.

One Touch Lockscreen 

Windows Phone telefonunuzun kilit ekranını tek bir dokunuşla aktifleştirmenizi sağlayan One Touch Lockscreen, herhangi bir nedenden dolayı bozulan kilit ekranı tuşunun kullanılmasına gerek kalmadan telefonunuzu kilitlemenize ya da açmanıza imkan tanıyor.

One Touch LockScreen

Uygulamanın işlevini yerine getirebilmesi için uygulama kısayolunu başlangıç ekranına sabitlemeniz yeterli oluyor. Bu sayede kısayola sadece tek bir dokunuşla ekranı kilitleyebiliyorsunuz.

myBattery Lockscreen

Telefonunuzun şarj durumunu kilit ekranı üzerinden takip edebilmenizi sağlayan myBattery Lockscreen, kilit ekrana batarya durumunuzu gösteren notlar ekliyor. Yüzdesel olarak batarya durumunu görebilmenizi sağlayan uygulama ayrıca arka plan rengini de değiştirmenize izin veriyor.

myBattery LockScreen

Batarya durumunuzu her 30 dakika da bir güncelleyebilen uygulamayı kilit ekranınızı açmaya gerek kalmadan kullanabilirsiniz.

Lockscreen Lens

Windows Phone telefonunun kilit ekranında sıkılan kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Lockscreen Lens, kilit ekranın görünümünü dilediğiniz gibi değiştirmenizi ve kişiselleştirmenizi sağlıyor. Uygulama sayesinde seçtiğiniz ya da telefon kamerasıyla çektiğiniz herhangi bir resmi kilit ekranı haline getirebilirsiniz.

Lockscreen Lens

Kilit ekranlar için yeni resim çekme imkanı da tanıyan uygulama ile ayrıca kilit ekranı yapmak istediğiniz resimlere filtreler ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Lockscreen Texter Lite

Kilit ekranınızı kişiselleştirme imkanı tanıyan Lockscreen Texter Lite, dilediğiniz herhangi bir metni kilit ekranı üzerine eklemenizi ve bildirimlerin kilit ekranı üzerinde metinler halinde gösterilmesini sağlıyor.

Lockscreen Texter Lite

Önemli bir olayı sürekli hatırlamak, notlarınızı veya adresleri ekleyerek telefonunuza her baktığınızda kilit ekranı açmadan bu notları görebilirsiniz. Ayrıca telefonunuz kaybettiğiniz durumlar içinde yardımcı olan uygulama kilit ekranı üzerine iletişim bilgilerinizi eklemenizi de mümkün kıldığı gibi metinlerin arka planlarının ışık değerlerini de ayarlamanıza imkan tanıyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ