Windows İçin En İyi Dosya Yedekleme Programları - Haberler - indir.com

Windows İçin En İyi Dosya Yedekleme Programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-28 13:35:11
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Bazı durumlarda bilgisayarımızdaki verileri yedeklemek gerekebilir. Eğer bilgisayarınızda önemli veriler bulunuyorsa ve silinmesinden endişe duyuyorsanız bu yazılımlar ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Yedeklemek önemli bir şeydir çünkü herhangi bir durumda bu veriler silinebilir bu durumun önüne geçmek için ise verileri yedeklemeniz gerekmektedir işte sizin çok işinize yarayacak olan yedekleme programları;

Simple Data Backup

Simpe Data Backup hızlı ve gelişmiş bir yazılımdır. Programı kurduğunuz zaman size nereye yedekleme yapacağınızı sorar ve siz işlemleri bitirdiğinizde yedekleme başlar bu sayede tüm verileriniz güvenli bir şekilde korunur.

Genie Timeline Free

Tamamen ücretsiz olan Genie sayesinde artık tüm dosyalarınız güvende demektir. Bu araç sayesinde çok kolay bir biçimde dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.Programı indirmek için aşağıdaki bağlantılardan devam ediniz.

GoodSync

Bu program ise diğer tüm yedekleme sistemleri ile entegre olabilen bir yazılımdır. Bu araçla istediğiniz diski komple yedekleyebilirsiniz. Uygulamayı kullanmak oldukça basit zaten sistem sizi yönlendiriyor.

HDClone Free

Bu program sayesinde kolayca yedekleme yapabilirsiniz. Ayrıca diğer tüm depolama sistemleri ile entegrasyon sağlayabilir.Programı indirmek için aşağıdaki bağlantılardan devam ediniz.





PAYLAŞ