Windows 8.1 için Asphalt 7: Heat Yayınlandı - Haberler - indir.com

Windows 8.1 için Asphalt 7: Heat Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya genelinde milyonlarca mobil kullanıcı tarafından oynanan araba yarışı oyunu Asphalt 7: Heat, masaüstü bilgisayar kullanıcıları için Windows mağazasında indirmeye sunuldu.

Gameloft tarafından geliştirilen ve daha önceden mobil platformlarda yayınlanan oyun şimdi de Windows masaüstü kullanıcıları için indirmeye sunuldu. Tamamen yenilenmiş yapısıyla oyunculara sunulan Asphalt 7:Heat oyununda, 5 arkadaşınız ile birlikte yarışabilir,yarışlardan elde ettiğiniz başarıları istatistikler halinde görebilir, eşleştirme sistemi sayesinde seçilen rakipler ile yarışabilir ve tamamı lisanslı 60 farklı araba modelinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Windows için Asphalt 7: Heat

Asphalt serisinin 7.oyunu olarak tüm platformların en çok oynanan oyunları arasında yer alan Asphalt 7: Heat oyununda, dünyanın en tanınmış markaları Ferrari, Lamborghini, Aston Martin ve DeLorean gibi prestijli arabaların direksiyonuna geçerek Hawaii, Paris, Londra, Miami ve Rio sokaklarında hız sınırlarını zorlayacağınız ve rakiplerinizle yarışarak birinci gelmeye çalışacaksınız.

6 farklı oyun modu, 15 lig ve 150 yarış bölümünün bulunduğu Windows 8.1 için Asphalt 7:Heat oyununu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla bilgisayarınıza indirebileceğiniz gibi isterseniz 5.99 TL ücret karşılığında satın alabilir ve oyunun Android, iPhone, iPad ve Windows Phone sürümlerini de yine aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ