Windows 8 Performans Ayarları Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Windows 8 Performans Ayarları Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-26 17:20:22
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Windows 10 ile kurulu gelen bazı uygulamalar ve yapılan ayarlar cihazların performansını etkilemekte. Bu durum bilgisayarın hem işlemci hemde sabit disk performansını etkiliyor. Oyunlarda donmalara sebep olan bazı ayarlar sizin canınızı sıkabilir. Makalemizi okuyarak bu soruna bir çözüm getirebilirsiniz;

Windows 10 Performans Modu Nedir?

Windows 10 Performans Modu demek tüm Windows efektlerini kapatmak demektir. Bu sayede tüm pencereler daha hızlı açılabilecek ve sistem Ram oranında ileri derecede düşme olacak. Windows efektlerini kapatmak isterseniz yapmanız gereken şey Ayarlar>Görünüm Ayarları> Çıkan pencereden performans görünümünü işaretleyiniz.

Windows 10 Sabit Disk Performansı Nasıl Arttırılır?

Windows 10 bir cihaz kullanıyor iseniz ve cihazınızda sabit disk sorunları yaşıyorsanız aşağıda yer alan öneriler tam size göre. Sabit Diskler aşırı kullanımda yorulabilirler tabi ki Ssd ise sıkıntı olmaz ancak genelde mekanik kullanıldığı için bu durum değişebilir.. Sabit Disk performansınızı arttırmak için başlangıçta çalışan tüm gereksiz hizmetleri kapatınız. Bu cevap yeterlidir diye düşünmekteyim.

Eğer bu çözümler bir işe yaramadıysa bilgisayarınızda virüs trojan olabilir. Bunları temizlemek için ise sitemiz üzerinden bir virüs temizleme aracı edinebilirsiniz. Unutmayın İndir.Com size asla güvensiz bir yazılım sunmaz. Bu konuda endişeniz olmasın.

 





PAYLAŞ