Windows 10 Vs Windows 8  - Haberler - indir.com

Windows 10 Vs Windows 8

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-27 18:20:34
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Windows 10 Windows 8 Sizce hangisi? İsterseniz öncelikle eskiden başlayalım yani Windows 8 eski dediğime bakmayın aslında eski sayılmaz. Windows 8 ilk çıktığı zamanlarda bile sağlam bir giriş yapmıştı. Sorun yaşayan kullanıcı sayısı oldukça düşük olan Windows 8 bir zamanların reisiydi. Windows 8 birçok farklı açıdan seviliyordu. İlk olarak sevilen özelliği ise mekanik hard disklerde iyi bir performansa sahip olmasıydı. Ancak Windows 10 mekanik hard disklerde sürtüyor diyebiliriz.Performans olarak'da iyi bir şekil almış olan Windows 8 pek çok kullanıcı tarafından'da sevilmişti. 

Bazıları Windows 10'a Geçtiği İçin Pişman!

Bu kelimeyi şöyle açıklayabiliriz; Bazı kullanıcılar daha doğrusu Windows 8.1 kitlesi genel olarak Windows 10'dan nefret ediyor. Bunun nedenleri ise yavaş ağır ve sıkıntılı olması. Halbuki Windows 10 iyi bir donanıma sahip cihazda  yanıyor diyebiliriz. Windows 8 ile Windows 10 arasındaki tek fark performans diyebiliriz. Önü açık olan Windows 10 işletim sistemi oldukça hızlı kararlı çalışan bir sistem. Ancak bu deneyimi tam yaşamak için iyi donanıma sahip bir bilgisayarınızın olması şart aksi takdirde size çok sıkıntı açacaktır.

Peki Ya Windows 10?

Windows 10'a gelecek olursak yukarıda'da belirttiğimiz gibi aslında kararlı ve stabil bir sistem ancak bilgisayar deneyimi olmayan kişiler kurarken donanımlarına dikkat etmiyor sadece yazılımda uyumlu olduğunu görüp yüklüyor. Bu çok iyi birşey değil cihazınızda 1 GB Ram olsa dahi Windows 10 kurulumu yapabilirsiniz. Benim tavsiyem iyi bir sisteminiz varsa Windows 10 Yoksa Windows 8.1 Diyebiliriz.





PAYLAŞ