Windows 10 Spring Creators Update güncelleştirmesi nisan ayında sunulacak - Haberler - indir.com

Windows 10 Spring Creators Update güncelleştirmesi nisan ayında sunulacak

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 12:48:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Önümüzdeki Windows 10 güncellemesi Microsoft tarafından Nisan ayında sunulması bekleniyor. Şirket resmi olarak adını duyurmasada güncellemenin Spring Creators Update adına sahip olması bekleniyor. Ortaya çıkan bilgiler ile beraberde Microsoft Spiring Creators Update güncellemesinin Nisan ayında çıkacağı belli olmuş oldu. Blog yazısında ortaya çıkan güncelleme detaylarında çıkış tarihi olarak Nisan ayı olduğu gözüküyor. Diğer yandan yayınlanacak olan işletim sistemi versiyonu için ise Ekim 2019'a kadar destek sunulacağı belirtiliyor.

Şirketin bu hafta itibariyle ise Windows 10 Spring Creators güncellemesinin son halini sunması bekleniyor. Birkaç hafta içerisinde ise bu güncellemenin son kullanıcılara erişmesi düşünülüyor. Windows 10 Spring Creators Update güncellemesi ile beraber HDR, Timeline, gelişmiş DPI desteği ve Fluent Desing gibi birçok değişiklik ve yenilik bulunacak. Diğer yandan Microsoft cephesinden Redstone 5 kod adlı Windows 10 güncellemesinin test edilmeye başlandığı biliniyor.

Bu güncelleme ile gelecek yenilikler henüz bilinmezken, dosya gezgini ve Windows uygulama sekmeleri gibi noktalarda yeniliklerin olması bekleniyor.





PAYLAŞ