Windows 10 için resmi tema mağazası geliyor! - Haberler - indir.com

Windows 10 için resmi tema mağazası geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-19 10:55:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım
Windows 10 yapı 15007 ile birlikte temaları Windows Mağazası'da resmi olarak kullanıma hazır hale getiriyor. Böylelikle kullanıcılara, yalnızca birkaç tıklama ile kendi cihazlarında indirebilecekleri kullanımı kolay bir tema deposuna ulaşma imkanı verecek.Şirketin bu hedefini de Nisan ayında yayınlanacak Creators Update güncellemesiyle hizmeti genel kullanıma açmak.
 
Microsoft, tema ayarları sayfasını Denetim Masası'ndan Windows 10 yapı 15002'deki Ayarlar uygulamasına taşıdı ve şimdi de şirket, en son işletim sisteminin kullanıcıları için tema özelliklerini resmi hale getiren bir başka değişiklik yapıyor.
 
Ücretsiz ve ücretli temalar yer alacak!
 
Şu an için yapı 15007 entegrasyonu tam anlamıyla çalışmıyor. Ayarlar uygulamasındaki Windows Mağazası simgesi, karşıdan yükleyebileceğiniz temaları açmıyor. Ancak Microsoft bu durumu gelecek yapılarda düzeltecek.
 
Windows Insider programının başında bulunan Dona Sarkar konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
 
"Yapı 15002 ile birlikte Ayarlar uygulamasında yeni tema ayarları sayfasını kullanıma sunduk. Yakında, yeni temalar indirmek için tema ayarları sayfasından doğrudan Windows Mağazası'na gidebileceksiniz! Bu, bugünkü yapı içinde henüz çalışmıyor ve tema ayarları sayfasının alt kısmında hiçbir şey yapmayan bir Mağaza simgesi göreceksiniz.
 
Böylelikle Windows Mağazası'nda tema indirebileceğiniz yeni bir kategori olacak. Öte yandan, ücretli olanlar da olacak ve Microsoft büyük olasılıkla geliştiricileri kendi temalarını yayınlamaya teşvik edecek.
 
Dünya genelindeki sanatçılar ve fotoğrafçılar özgün içerikten (fotoğraf gibi) para kazanmak için temalara ilgi gösterebilir. Bu nedenle de, Windows Mağazası'ndaki tema kategorisi kullanılabilir hale geldiğinde hızlı bir şekilde büyüdüğünü görebiliriz.

 





PAYLAŞ