Windows 10 için Instagram çıktı - Haberler - indir.com

Windows 10 için Instagram çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-21 10:57:22
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Akıllı telefonların vazgeçilmez sosyal paylaşım platformları arasında ilk sıralarda yerini alan uygulaması Instagram artık Windows 10'da da kullanılabilecek. Instagram geçtiğimiz dönemlerde tüm internetin Facebook olması düşüncesiyle yola çıkan Facebook kurucuları tarafından satın alınmış ve o zamandan beri çalışmaları daha da renklendirilmiştir. Var olan kullanıcı kitlesine yenilerini eklemek ve kullanıcılara daha hızlı ve güvenli paylaşım ortamı sunmak isteyen marka çalışmalarına her geçen gün bir yenilik getiriyor. Daha geçtiğimiz günlerde getirdiği yeniliğin teki de yorumları engelleyebilme yeniliğiydi. Marka bu özellik sayesinde paylaşımlarınız altına yapılan argo, taciz ya da takibe takip gibi yorumları engelleyebilmeniz için size yorum engelleme özelliğini sundu. Bu özellik dışında marka kullanıcılarına daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla fotoğrafların büyütülebilmesini getirdi. Yani ister fotoğraf olsun ister videolar olsun tıpkı galerilerdeki fotoğraflarınızı büyütür gibi parmaklarınızı kullanarak zoom yapabiliyorsunuz. Bu kadar yeniliğin ardından bir yenilik daha getiren marka bu sefer Instagram'ın Windows 10 üzerinden kullanılabilmesine olanak sağlıyor. Resmi olarak yayınlanan bildiriye göre artık PC üzerine Instagram indirebiliyorsunuz.

PC üzerinde Instagram

Android ve IOS platformlarında yer alan ve hemen hemen her yaş grubundan kullanıcının vazgeçilmesi arasında yer alan Instagram artık PC üzerine de indirilebiliyor. Uzun bir süredir Windows 10 ve Windows 10 Mobile için beta aşamasında olan uygulama artık resmi olarak indirilebilir. Windows Store içindeki yerini geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde alan Instagram'ın bu özelliğinden sonra kullanıcı kitlesinin daha da artması bekleniyor.

Windows için Instagram Özellikleri

PC üzerinde kullanılabilmesi için Windows 10 ve Windows 10 Mobile resmi olarak indirilebileceği bilinen Instagram ile fotoğraf yükleyebilir, düzenleyebilir, arkadaşlarınızın fotoğraflarına yorum yapabilir, yorumlarınızı okuyabilir, hikaye ekleyebilir, zaman tünelinizi görüntüleyebilir, fotoğrafları beğenebilir yani kısacası Instagram'ın mobil uygulamasında ne yapıyorsanız aynılarını PC üzerinde de yapabilirsiniz. Web sürümü uygulamasında fotoğrafa bakma, beğenme ve yorum yazma dışında özellikleri yokken, Windows uygulamasıyla beraber bu handikap kaldırılıyor. Windows üzerine gelen Instagram artık neredeyse mobil platformlardan sonra tüm platformlara geldi diyebiliriz.

 





PAYLAŞ