Windows 10 Hızlandırma! - Haberler - indir.com

Windows 10 Hızlandırma!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-28 09:40:58
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Ne kadar hızlandırdığı belli olmayan kayıt defteri temizleyicilerini vs. şimdilik çöpe atın size daha da iyi önerilerimiz var.

1. Windows açılışı: Windows 10'un Hızlı Başlangıç özelliği, açılış süresini bayağı kısaltabiliyor. Bu açılışı yapmanız için öncelikle hızlı başlatmayı etkinleştirmeniz gerekmektedir. Özellikle İntel işlemcili aygıtlarda bu süre dahada aza düşebilir.

2.Başlangıç Programları: Bu tür programlar bilgisayarınızı çok ama çok yavaşlatabilir. Genelde asıl etkenler bunlardır bunları düzeltmeden diğer hiçbir işlemi başaramazsınız.Bu uygulamaları kapatmak için yapmanız gereken ise Görev Yöneticisi'ne girip Başlangıç Sekmesindeki önemsiz tüm programları ve hizmetleri kapatmak olacaktır.

4. RAM kullanımını optimize edin: RAM'in sisteminizin hızında önemli bir rolü var. RAM kullanımını azaltmak için Windows'un görsel kalitesini düşürebilirsiniz. Bu seçeneğe Windows tuşu + X > Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Sistem > Gelişmiş sistem ayarları > Gelişmiş > Performans > Görsel efektler altından ulaşabilirsiniz.  Açılan sekmedeki en iyi performans kısmını aktif hale getirebilirsiniz.  Bunların hiçbiri işe yaramaz ise lütfen IT Yöneticinize başvurun.





PAYLAŞ