WhatsApp'tan Yeni İOS10 Özellikleri - Haberler - indir.com

WhatsApp'tan Yeni İOS10 Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-01 13:03:10
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

İnternet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen sosyal mesajlaşma ağı Whatsapp' yeni güncellemelerde dâhil olmak üzere tam tamına 6 adet özelliğe imzasını attı. Whatsapp'a son güncellemelerle birlikte eklenen yeni özellikler kullanıcıların hizmetine sunuldu. Peki, WhatsApp'ta ki yeni özellikler nelerdir' İşte şimdi sizlere Whatsapp'a gelen 6 özellikten bahsedeceğiz.

Facebook'un kontrolünde yer alan Whatsapp anlık mesajlaşma hizmeti vermektedir. Aynı zamanda Dünyanın en hızlı büyüyen sosyal ağı olarak da bilinmektedir. Whatsapp uygulaması milyarlarca kullanıcının talepleriyle başa çıkabilmek adına yeni özellikleriyle sıklıkla güncellenmektedir. Son olarak bir haberden daha bahsedecek olursak Whatsapp'ın kırpma ve kısaltma gibi basit video düzenleme işlevlerini desteklediğini söyleyebiliriz.

Whatsapp İOS10 Özellikleri Nelerdir?

1-PDF Gönderme Özelliği
İnternet âleminin çoğunda PDF formatında yer alan ücretsiz ekitapla kaynamaktadır. Bugüne dek PDF'leri Whatsapp üzerinden paylaşma imkânınız yoktu. Ancak şimdi yapılan Whatsapp değişikliği sayesinde PDF'leri ve diğer belge biçimlerini Whatsapp kullanıcılarına gönderebilirsiniz.

2-Bulut Sürücülerinden Fotoğraf Paylaşma
Artık fotoğraf paylaşımı yaparken kullandığınız bulut hizmetinin içine göz atabileceksiniz. Buradaki fotoğraflardan seçerek cep telefonunuzun yerel depolama alanlarının yanında aynı zamanda Google, Dropbox gibi hizmetlerde yer alan fotoğrafları da tercihe ederek paylaşabileceksiniz.

3-Otomatik Bağlantı, Belge ve Medya Ayrımı
Whatsapp uygulaması herhangi bir sohbet içerisinde paylaştığınız bağlantıları, belge ya da fotoğrafları artık otomatik bir şekilde vurgulamaktadır. Bir ön izleme ile resim göstermektedir. Tüm bu dosyalara ulaşmak istiyorsanız sağ üst köşede yer alan seçenekler düğmesine tıklayarak medya butonunu seçmelisiniz.

4-Sohbetleri Temizleyerek Yıldızları Koruyabileceksiniz
Whatsapp sohbetlerini telefonunuzda barındırmayanlardansanız ve yıldızlı mesajları da kaybetmekten şikâyetçiyseniz Whatsapp'tan gelen yeni güncellemeyle birlikte artık yıldızlı mesajlarınızı da saklayabileceksiniz.

5-Wi-fi ve Veri Bağlantısı Üzerindeki İndirmeleri Kontrol Edin
Whatsapp'a gelen yeni özelliğe göre artık Whatsapp'ın veri tüketimini takip edebileceksiniz. Bunun için Seçenekler-Ayarlar- Veri kullanımı yolunu izlemelisiniz.

6-Whatsapp Beta Özelliği
Whatsapp'ın yeni özelliklerine artık Google Play üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu özelliğe erişim sağlamak istiyorsanız Whatsapp Beta sayfasını açarak Become A Tester düşmesine tıklamalısınız.





PAYLAŞ