WhatsApp'tan radikal değişiklik - Haberler - indir.com

WhatsApp'tan radikal değişiklik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 15:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Sosyal medya platformlarından Facebook'a ait olan WhatsApp aldığı bir radikal kararla çok konuşulacak gibi görünüyor. Akıllı telefon kullanıcıların hemen hemen hepsini kullandığı mesajlaşma uygulaması WhatsApp, zihinlere kazımış olduğu logosunu değiştirme kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde sızıntılarla bir hayli gündemi dolduran bu değişim WhatsApp'ın 2.18.74 beta sürümünde kullanıma girdi. Yeni güncellemeyi telefonlarına indiren her kullanıcı alışageldiği WhatsApp logosu otomatik olarak değişecek.

6 adet farklı logo tasarımı oluşturan WhatsApp, kullanıcılara dağıtacak. Bu dağıtımı 6 farklı logoyu kullanıma sunan WhatsApp kullanıcıların sahip olduğu ara yüze göre logoları otomatik olarak değiştirecek. Buda demek oluyor ki ara yüzü farklı olan kullanıcıların logoları birbirinden farklı olacak. Ayrıca kullanıcılara bir müjde veren WhatsApp, aynı yenilik sayesinde kullanıcılar istemeleri halinde logoyu kendileri manuel olarak ayarlayabilecek. Yani 6 logo içersin de dilediklerini seçerek istedikleri logoyu kullanabilecekler. Telefon tasarımınıza ya da kılıf tasarımınıza hangi uygun logo varsa onu kullanabileceksiniz. Eminim ki WhatsApp'ın almış olduğu bu karar popülerliğini daha da artırmış olacak.  

Şimdilik sadece beta kullanıcılarının test etme amacıyla kullanıma sunulan bu yeni logo değiştirme özelliği, ilerleyen günlerde milyonlarca WhatsApp kullanıcısına ulaşacak. Google sayesinde çoklu logo sistemine geçen WhatsApp, bu adımı Google'ın geliştiricilerin kullanması için önerdiği çoklu logo sisteminin bir parçası olarak hayata geçirdi. Yeni gelen logo tüm kullanıcılara hangi tarihte ulaşır bilmiyoruz ama tarihin çok yakın olduğunu düşünüyoruz.





PAYLAŞ