WhatsApp'ta Görüntülü Arama Özelliği Artık iOS'ta Kullanılabilir! - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta Görüntülü Arama Özelliği Artık iOS'ta Kullanılabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-17 11:10:48
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım
Görüntülü arama özelliğinin WhatsApp'a katıldığını ve önümüzdeki günlerde bu özelliğin iOS, Android ve Windows Phone için kullanılabilir olacağı geçtiğimiz günlerde duyrulmuştu.

Bu bekleyişin ne kadar süreceği merak konusuydu ancak WhatsApp bu konuda hızlı bir çalışma yaparak görüntülü arama özelliğine binaen derlenen özel güncellemeyi iOS için sunmuş durumda. Şu anda App Store üzerinden WhatsApp'ın görüntülü arama özelliği için 2.16.17 sürümü indirilebilir durumda. Güncellemeyi dilerseniz App Store uygulaması > Güncellemeler sekmesinden hemen edinebilirsiniz.

WhatsApp son günlerde popüler uygulamasına birçok yeni özellik ekledi ancak en çok beklenen video arama özelliği nihayet yayımlandı. Bazı kullanıcılar Mayıs ayından itibaren test kullanıcısı olarak denemişlerdi. Ekim ayından itibarense Android kullanıcılarının bu konuda ısrarları olmuştu. Nihayet Facebook herkes için kullanılabilir görüntülü arama özelliğini iOS, Android ve Windows kullanıcılarına sundu.

Özelliği Etkinleştirmek için ne mi yapmalı?

Bu özelliği kullanmak için yapmanız gereken aslında oldukça basit. Bir sohbet başlatın ve yukarıdaki telefon düğmesine basın. Ardından, sesli veya görüntülü arama yapmak için bir seçenek sunulur. Bu kadar!

Ses ve Görüntü Kalitesi - Wifi!

WhatsApp Görüntülü Arama Özelliği test edildiğinde, ses ve video kalitesinin güçlü WiFi üzerinden mükemmel olduğunu görebilirsiniz. Ancak mobil veya daha yavaş geniş bant bağlantısı ile bağlanıyorsanız. Kotanıza dikkat etmenizde fayda var.

Facebook yaklaşık bir buçuk yıldır sesli arama kullanıyor .Halen birçok popüler mesajlaşma uygulamasında olduğu gibi Messenger'da bu özelliği sunmuyor.

Bir Milyardan fazla kullanıcısıyla WhatsApp görüntülü görüşmelerde kullandıkları mobil işletim sistemlerinden bağımsız milyonlarca insanı bir birleri ile görüştürme yarışında Google'ın Allo uygulamasınında önüne geçebilir.

Herkes için WhatsApp Görüntülü Arama Özelliği Gelecek

Android

iPhone

Mac veya Windows PC

Windows Phone

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ