WhatsApp'ın Windows ve Mac masaüstü sürümleri yayınlandı! - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın Windows ve Mac masaüstü sürümleri yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-05-11 12:01:14
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya genelinde yaklaşık 1 milyar aktif kullanıcısı bulunan mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp'ın uzun zamandır beklenen masaüstü versiyonu nihayet yayınlandı. Artık WhatsApp'ı Windows ve Mac masaüstü bilgisayarımızda da tarayıcıya ihtiyaç olmadan kullanabileceğiz.

WhatsApp, bir süre önce kullanıma sunduğu web uygulamasından sonra şimdi de merakla beklenen masaüstü sürümlerini yayınladı. Windows ve Mac işletim sistemlerinde kullanılabilen WhatsApp masaüstü versiyonu, tıpkı WhatsApp Web'de olduğu gibi yine akıllı telefonumuzun kamerası ile ekrandaki QR kodu taratarak kullanılabiliyor.

Web tarayıcısına olan ihtiyacı ortadan kaldırmak amacıyla kullanıma sunulan WhatsApp masaüstü versiyonunu, akıllı telefonunuzda WhatsApp uygulaması açık ve bağlı olduğu sürece kullanabilirsiniz.

WhatsApp'ı bilgisayarınıza nasıl indireceksiniz?

Bugün kullanıma sunulan WhatsApp Windows ve WhatsApp Mac sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ayrıca WhatsApp'ın resmi internet sitesi üzerinden de indirmek mümkün.

WhatsApp'ın masaüstü versiyonunu bilgisayarınıza kurup açtıktan sonra karşınıza ilk olarak QR kod ekranı çıkacak. Bu ekrandaki QR kodu, akıllı telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını açıp ''Ayarlar > WhatsApp Web'' yolunu takip ederek taratmalısınız. Sonrasında ise masaüstü yazılımı ile telefonunuzdaki uygulama senkronize olacak ve hem telefona hem de internete bağlı olduğunuz süre boyunca WhatsApp masaüstü versiyonunu kullanabileceksiniz.





PAYLAŞ