WhatsApp'ın Sesli Arama Özelliği Nasıl Gözükecek? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın Sesli Arama Özelliği Nasıl Gözükecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil Dünya Kongresi'nde WhatsApp, kullanıcılarına sesli arama özelliğini sunacağını duyurmuştu. Firma halen konuyla ilgili somut bir açıklama yapmadı. Bugün ortaya çıkan görseller WhatsApp sesli arama özelliği nasıl gözükecek? sorusuna cevap veriyor.

AndroidWorld sitesinden Sander Tuit adlı bir yazılımcı tarafından WhatsApp sitesinde bulunan ham kodlar kullanılarak hazırlanan ekran görüntülerinde sesli arama özelliğinin görüntüsünü görebiliyoruz.

WhatsApp Sesli Arama

Ortaya çıkarılan ekran görüntülerine baktığımızda, WhatsApp'ın sesli arama özelliğinin sade bir çerçeve içerisinde yer aldığını ve kolay bir kullanıma sahip olacağını anlayabiliyoruz.

Yeni özellikte gelen aramalar ekran üzerinde yapılan sürükleme hareketiyle yanıtlanabiliyor ve istediğimiz takdirde yanıtlanamayan aramalar için karşı tarafa mesaj gönderebiliyoruz.

WhatsApp Sesli Arama

Uygulamaya gelecek olan Bluetooth desteğinin yanı sıra WhatsApp üzerinden yapacağımız sesli görüşmeleri kayıt etmek de mümkün olacak.

Ancak, WhatsApp'ın sesli arama özelliğinde resmi olarak hangi yeniliklerin ve nasıl bir tasarımın sunulacağını öğrenmemiz için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS veya Windows Phone cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ