WhatsApp'ın beta sürümü ile gelen yenilikler! - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın beta sürümü ile gelen yenilikler!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 16:01:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Mesajlaşma uygulamaları arasında en popüler ve en çok kullanılanlarından birisi, şüphesiz ki Whatsapp. Uygulama, kısa bir süre önce güncellendi. Bilindiği üzere Whatsapp, eskisine göre çok daha sık güncelleme alıyor ve gelişmeye devam ediyor. Bu nedenle de kullanıcıların en çok tercih ettiği mesajlaşma uygulamalarından biri olmayı başarıyor. Android platformuna özel olarak oluşturulan WhatsApp beta test programının güncellenmesiyle birlikte, uygulamaya yeni özellikler eklendi. Güncelleme detaylarına bakıldığında, uygulamaya pek çok yeni özelliğin eklenmesinin yanı sıra, güncellemeyle birlikte hata düzeltmelerinin yapıldığı görülüyor. WhatsApp, 2.18.120 güncellemesi, konum etiketi özelliğiyle de ile dikkat çekiyor.

WhatsApp 2.18.120 güncellemesi

Güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte birçok yeni özelliğe kavuşacak olan uygulamaya gelecek özelliklerden birisi, çıkartma veya etiketler özelliği. Edinilen bilgilere göre, bu güncelleme için yeni etiket albümü üzerinde çalışılıyor. Bilinen bir diğer bilgi, yeni gelecek olan etiketlerin, üzerinde hala çalışılmaya devam edilmesi nedeniyle şu an için devre dışı bırakıldığı. Geliştirme aşaması bittikten sonra da etiketlerin yeniden kullanıcılara sunulması bekleniyor. Whatsapp'ın etiketlerden ziyade amaçladığı şey sticker özelliği. Elde edilen bilgilere göre bu konuya yoğunluk veren uygulama, şu an bir sticker mağazası üzerinde çalışmalar yapıyor. Buna göre, kullanıcılar güncellemeden sonra iki yeni sticker mağazasına kavuşacak.

Güncellemeden sonra Whatsapp'a gelecek olan bir diğer özellik ise konum etiketi olacak. Yine edinilen bilgilere göre, Whatsapp üzerinde konum etiketinizi seçtikten sonra, etketin yanında görüntü, video veya GIF kullanabileceksiniz. Etiket için iki farklı seçenek olacak ve değiştirmek için etiketin üzerine tıklamanız yeterli olacak.





PAYLAŞ