Whatsapp'a Yeni Güncelleme Geldi!  - Haberler - indir.com

Whatsapp'a Yeni Güncelleme Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 13:38:44
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Whatsapp dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması haline geldi artık her üç insandan biri WhatsApp kullanıyor  Play Store'da ise şuan 1 Milyar İndirmeye sahip ve En popüler haberleşme uygulaması etiketini almış durumda. Whatsapp en son Beta sürümünü kullanıma sundu. İşte güncellemenin detayları;

WhatsApp, Google Play Beta uygulaması ile iki yeni güncelleme daha verdi ve son beta sürümünü 2.18.84'e çıkarttı. Beta sürümünde Whatsapp kilitli sesli mesaj özelliğini getirdi. Bu  sayede artık kullanıcılar şifreli seali mesaj gönderebilecek. Ses kaydı yaparken kaydı kilitleme özelliğini 2.18.70 sürümünde bildirmişti.Bu özellik sayesinde mesajlarınız kimse dinleyemiyecek eğer açmaya çalışırsa mesaj kendini kalıcı olarak imha ediyor. Ancak bu güncellemeyi almak için beta programına katılmanız gerekiyor.

Beta Programı Ne İşe Yarıyor?

Beta programı geliştirici kullanıcıların gelecekte gelecek olan güncellemeyi erken alıp test etmesine ve herhangi bir sorun olduğu zaman Whatsapp Developer ekibine bildirmesine yarıyor. Whatsapp Developer ekibi ise bu hataları derleyip çözüm üretiyor ve güncelleme tamamen sorunsuz çalıştığı zaman diğer kullanıcılar bu güncellemeyi alabiliyor.


 

Beta Programına Nasıl Katılabilirim?

Beta programına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak katılabilirsiniz eğer sadece Whatsapp uygulamasını indirmek isterseniz aşağıda belirtmiş olduğum adres üzerinden indirebilirsiniz.


Uyarı:Whatsapp Beta Sürümü Normal Kullanıcılar İçin Değildir Beta Sürüm Arasıra Kararsız Çalışmaktadır.

 

       Whatsapp Beta Sürüm İndir

 





PAYLAŞ