WhatsApp'a Yeni Bahsedenler Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Yeni Bahsedenler Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-29 14:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

WhatsApp geliştiricileri tarafından uygulamanın iOS versiyonu için yeni bir güncelleme paylaşıldı. Bu söz konusu yeni güncellemeye göre iOS kullanıcıları artık grup sohbetlerinde okumadıkları mesajları içerisinden etiketlendikleri içerikleri rahat bir şekilde bulabilecekler. Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma servisi olan WhatsApp için iOS WhatsApp 2.18.20 sürümü ile beraber bu söz konusu yeni özellik sunuldu. Apple tarafından belirtilene göre güncelleme ile yeniliğin yanı sıra iyileştirme ve hata düzeltmeleri de güncelleme ile beraber kullanıcılara sunuluyor.

WhatsApp bu güncelleme ile spam mesajlarını engellemeyi amaçlayan bazı kodları temizlemiş durumda. Güncelleme ile beraber 'Bahsedenler' adlı bu özellik ile artık grup mesajlarınızda ne kadar mesaj birikirse biriksin, ekranın sağ alanında yer alan bahsedenler butonu ile etiketlendiğiniz tüm mesajlara kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. WhatsApp'ın 2.18.20 sürümü ile beraber gelen tüm yeni özelliklere ve iyileştirmelere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  • WhatsApp bir süredir spam mesajları engellemek için bazı yöntemler üzerinde çalışıyordu. Fakat bu güncelleme ile üzerinde çalıştığı tüm yöntemlerin kodları silinmiş gibi görünüyor.
  • Kullanıcılar, kapanmış ya da artık katılımcı bulunmayan bir grup sohbetine girdiklerinde WhatsApp kullanıcılara mesajları özel olarak yanıtlama seçeneği sunar. Böylece grupta katılımcı bulunmasa dahi atılmış bir mesaj üzerinden sohbet edilebilir.
  • İçinde büyük emoji olan bir mesajı alıntıladığınızda emoji küçük görünüyordu. Bu da değişti; artık alıntılanan mesajlardaki büyük emojiler de büyük görünüyor.
  • Grup sohbetlerinin 'grup bilgisi' bölümünde katılımcıları arayabileceğiniz bir arama butonu bulunuyor. Ayrıca grup yöneticileri katılımcı listesinin en üstünde yer alıyorlar.
  • WhatsApp gelecekte gruba link ile katılımcı davet etme özelliğini kaldırabilir. Zira arama özelliğinin içinde grup için bir Paylaş seçeneği zaten bulunuyor.
  • Ve WhatsApp'ın 'Bahsedenler' özelliği nihayet tüm iOS kullanıcılarına yayınlandı. Artık yüzlerce mesajın biriktiği grup sohbetlerinde etiketlendiğiniz mesajları kolaylıkla bulabilirsiniz.




PAYLAŞ