WhatsApp'a Merakla Beklenen Yeni Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Merakla Beklenen Yeni Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-24 14:00:45
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, günlük olarak milyonlarca mesaj alıp gönderimi yapmaya devam ediyor. Ancak her alanda olduğu gibi burada da bazı zamanlar yanlış kişilere yanlışlıkla bir mesaj gönderimi yapılabiliyor. Bu noktada yanlış bir kelime veya bir cümle sonrasında üzüntü içerisine girilebiliyor. WhatsApp'ın bu yeni özelliği sayesinde ise bu sorunda ortadan kalkarak kullanıcılara oldukça işlevsel bir özellik sunuluyor. WhatsApp'ın yeni Beta sürümünde ortaya çıkan söz konusu bu özelliğe ile gönderilen mesaj artık geri çekilebilecek.

Bu sayede yanlışlıkla gönderilen bir mesaj yada yanlış kişiye giden alakasız bir mesaj bu sayede geri iptal edilebilecek. Mesajı iptal etmek için ise ilgili yanlış mesaja basılı tutularak uygulamaya eklenen yeni seçenek ile bu mesajı geri çekmek mümkün olacak. Özelliğe dair henüz detaylar bilinmez iken, gönderilen herhangi bir mesajda iptal edilebilecek mi yoksa sadece gönderilen son mesaj mı iptal edilebilecek henüz bilinmiyor.

Ancak bir mesaj gönderildikten sonra hangi aşama mesaj gönderilirken mi iptal edilebilecek veya karşı taraf mesajı okuduğunda bu mesaj yinede silenebilecek mi henüz bilinmiyor. WhatsApp Messenger'ın bu yeni özelliği uygulamaya güncelleme ile ne zaman sunacağı bilinmiyor. Ancak yakın bir zamanda WhatsApp'ın genel güncellemesi ile tüm kullanıcılara özelliği sunması bekleniyor.  WhatsApp'ın bu hamlesi ile beraber rakip mesajlaşma uygulamalarında olmayan bu özelliği getirmesi şirket için rekabet düzeyinde bir avantaja dönüşecek. Bakalım kullanıcıların bu yeni özelliğe tepkisi ne olacak zamanı gelince göreceğiz.





PAYLAŞ