WhatsApp yeni özelliğiyle Slack'e rakip olabilir! - Haberler - indir.com

WhatsApp yeni özelliğiyle Slack'e rakip olabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-16 09:10:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Neredeyse her dört kişiden üçü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı aktif olarak kullanıyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olduğu bilinen WhatsApp, gözünü diğer mesajlaşma uygulamalarının tahtına dikti. Eğer söz konusu özellik gelirse Slack gibi iş odaklı mesajlaşma yazılımlar zor günler yaşayacağa benziyor. Yeni özellikle birlikte WhatsApp, şirket çalışanlarının birbirleriyle daha rahat bir şekilde haberleşmelerine olanak sağlayacak. WhatsApp Enterprise, ile gelen yeni özelliklerle uygulama, Slack ve Microsoft Team'e karşı büyük bir rakip olacak.

Beta aşamasında olan bu özellikle iş platformuna özel yenilikler getiren yetkililer, çalışanların aralarında daha rahat ve kolay bir şekilde organize olmaları adına önemli bir adım atmış olacak.İlk önce iOS kullanıcılarına beta olarak sunulacak bu özelliğin, daha sonra Android kullanıcıları için sunulması bekleniyor.

Facebook son dönemlerde ciddi rakiplerinin beğenilen özelliklerini kendi bünyesine katarak büyük bir ilerleme kaydediyor. Örneğin Snapchat'in sevilen hikayeler özelliğini satın aldığı Instagram uygulamasına entegre eden Facebook, aylık aktif kullanıcı sayısını 5 kat artırmayı başarmıştı. Facebook şimdi de bir diğer satın aldığı uygulama olan WhatsApp üzerinde, ciddi rakiplerinden Slack ve Microsoft Teams gibi uygulamaların beğenilen özelliklerini deniyor.

WhatsApp, Slack ve Microsoft Team'e rakip oluyor!

WhatsApp Enterprise, ile gelen yeni özelliklerle WhatsApp, Slack ve Microsoft Team'e rakip olarak büyük bir darbe vurmak istiyor.

Söylenenlere göre WhatsApp'ın son betasında iş platformuna yönelik bazı ipuçları mevcut. 'Enterprise' adı verilen bir WhatsApp platformunun kullanıma sunulacağı belirtiliyor. Bu özelliğin çalışanların kendi aralarında organize olabilmek adına kullanabileceği ve Slack'e alternatif bir platform olabileceği düşünülüyor.





PAYLAŞ