WhatsApp Sesli-Görüntülü Görüşme Arası Geçiş Özelliği Sunuldu - Haberler - indir.com

WhatsApp Sesli-Görüntülü Görüşme Arası Geçiş Özelliği Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-12 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir süredir WhatsApp için test sürecinde olan sesli-görüntülü görüşmeler arası geçiş özelliği iOS kullanıcıları için sunuldu. Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi WhatsApp için yeni özellikleri görmeye devam ediyoruz. Son olarak geçtiğimiz günlerde uygulamaya para gönderme özelliğinin geleceği ortaya çıkarken ise şimdi WhatsApp 2.18.22 sürümü ile beraber yeni bir özellik tüm iOS kullanıcılarına sunuldu. Artık sesli yada görüntülü görüşme esnasında bu iki görüşmeler ile geçiş yapmak mümkün olacak. Sesli görüşürken aramayı kapatmadan görüntülü görüşmeye geçmek mümkün olacak.

Yeni sürüm ile beraber sesli görüşme başlattıktan sonra ekran üzerine bir kamera ikonu yer alacak. Kullanıcılardan birisi bu ikona bastıklarında karşı tarafa görüntülü görüşme çağrısı gidecek. Kabul edilirse ise arama görüntülü görüşmeye dönüşecek. Yine görüntülü görüşme esnasında kamera kapatma ikonu yer alacak ve buradan sesli görüşmeye geçilebilecek.

Sesli-görüntülü görüşme arası geçiş özelliği şuan için WhatsApp iOS kullanıcılarına sunulurken yakın zamanda Android platformu içinde gelmesi bekleniyor. Sizlerde App Store üzerinden WhatsApp'ı 2.18.22 sürümüne güncelleyerek yeni özellikten yararlanabilirsiniz.





PAYLAŞ