WhatsApp Sesli Arama Artık Windows Phone'da - Haberler - indir.com

WhatsApp Sesli Arama Artık Windows Phone'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-03-31 11:25:04
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

WhatsApp Sesli Arama özelliği artık Windows Phone cihazlarında. İlk olarak iOS ve Android platformlarına gelen bu özellikten Windows Phone kullanıcıları faydalanamıyorlardı. Ancak yapılan açıklama ile Windows kullanıcılarını sevindiren haber geldi.

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte SMS devrini kapatan WhatsApp, internet üzerinden ücretsiz sms kullanımını sunmuştu. Buna bir de sesli arama özelliğinin eklenmesi WhatsApp'ı vazgeçilmez hale getirdi.

Bir yandan iOS ve Android cihazlarında sesli arama özelliği kullanılırken diğer yandan henüz bu uygulamaya geçmemiş Windows Phone cihazlarında kullanıcılar konuşmalarını yazıyla cevaplamak zorundalar.

Windows platformlarına geç taşınması kullanıcıları biraz kızdırsa da bu özellik hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştıracak. Duyurusu yapılan özelliğin henüz bir ön izleme sürümü bile mevcut değil.

Gerekli düzenlemeler yapılıp, hatalar giderildikten sonra Windows Phone cihazlarında kullanıma sunulacak. Fakat ne zaman Microsoft platformlarına taşınacağı henüz bilinmiyor.





PAYLAŞ