WhatsApp Grup Sohbetlerine Yeni Özellik Sunuldu - Haberler - indir.com

WhatsApp Grup Sohbetlerine Yeni Özellik Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 11:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp cephesinden farklı yenilikler görmeye devam ediyoruz. Son olarak bildirim önceliği adı altında yeni bir özelliğini Android Beta kullanıcıları için sunan şirketin şimdi yeni bir özelliği daha ortaya çıktı. Grup sohbetlerini ilgilendiren bu yeni özellik ile gruplarda yer alan yöneticilerin yetkilerini ellerinden almak daha kolay olacak. iOS 2.18.41 sürümü ve Android 2.18.116 sürümü ile ortaya çıkan bu özellikte WhatsApp farklı bir ayar özelliğini devreye sokmuş oluyor.

Yöneticilere özel getirilen bu ayarda artık yöneticisi olduğunuz bir grupta başka bir kullanıcının yönetici yetkisini elinden alabileceksiniz. WhatsApp'ın bu yeni özelliği kullanım bakımı anlamında yöneticiliği bir kullanıcıdan geri almaya yarıyor diyebiliriz. Grup bilgisi kısmında yöneticilerin yanında yer alan ok işareti bölümünden yönetici yetkisini elinden almak mümkün olacak. Ancak yöneticiliği alınan o kişi tekrar yönetici olmak için gruptan atılıp tekrar gruba alınması gerekmektedir.

Öncelikli bildirim özelliği sonrasında WhatsApp grup yöneticilerini ilgilendiren yeni bir özelliğini devreye sokan şirket bakalım daha ne gibi yenilikler üzerinde çalışıyor yakın zamanda göreceğiz.





PAYLAŞ