WhatsApp Grup Sohbetleri İçin Yeni Özellik Yolda - Haberler - indir.com

WhatsApp Grup Sohbetleri İçin Yeni Özellik Yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için yakın zamanda yeni bir özellik daha geliyor. Hem dünyada hemde ülkemizde en fazla kullanılan bu mesajlaşma uygulaması için Android beta sürümünde yeni bir özellik keşfedildi. Bu noktada grup sohbetlerini yakından ilgilendiren yenilik ile kullanıcı deneyiminin artması bekleniyor. Normalde uygulama ile grup sohbetlerinde bir yönetici ataması gerekiyor. Yönetici olan bu kişiler grup bilgilerini değiştirebiliyor yada gruba birilerini ekleyip çıkartabilme özelliklerine sahip oluyorlar.

Fakat yönetici olan bu kişinin yönetici yetkisi elinden alınamıyor ve bu kişi gruptan atma ve ekleme özelliklerinden faydalanabiliyor. Ancak yeni WhatsApp özelliği ile bu sorun ortadan kalkacak ve bir yönetici diğer bir yöneticinin grup yetkisini elinden alabilecek. Grupta sınırsız yönetici olma sayısı bulunurken, yeni özelliğin oldukça işe yaraması bekleniyor. Özellikle birçok iş ve topluluklar tarafından kullanılan WhatsApp grupların bu yeni yöneticilik özelliği oldukça beğenileceğe benziyor.

Her geçen gün kullanıcı sayısı artmaya devam eden bu uygulamanın son verilerine göre günlük 300 milyon ve aylık ise 1.3 milyar aktif kullanıcısı bulunuyor. Bu yeni özelliğin yakın zamanda Android Beta kullanıcılarına verilmesi ve bir süre sonra ise tüm Android kullanıcılara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ