WhatsApp Grubuna Gönderilen Mesajın Kimlerin Okuduğunu Görmek - Haberler - indir.com

WhatsApp Grubuna Gönderilen Mesajın Kimlerin Okuduğunu Görmek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-15 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Piyasadaki akıllı telefonların neredeyse hepsi popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ı kullanıyorlar. WhatsApp her geçen gün kendisine yeni özellikler kazandırarak kullanıcı memnuniyetini arttırmaya devam ediyor. Son olarak grup mesajlaşmalarında yakın zamanda konum takibi yapılabilme özelliği getirecekti. Bu içeriğimizde ise sizlere WhatsApp grubundan gönderilen mesajın kimlerin okuyup okumadığını öğrenmeyi göstereceğiz. 1 Milyarı geçkin kullanıcısı ile ülkemiz dahil globalde popüler bir şekilde kullanılmakta.

WhatsApp gruplarına maksimum 256 kişi ekleyebiliyor ve gruplar daha çok iş arkadaşları, halı saha ekibi yada komşular gibi çeşitli birçok ilişkilerde kullanılıyor. WhatsApp grup sohbetlerinde görsel, ses kaydı ve çeşitli medya içerikleri paylaşılabiliyor. Grup mesajlaşmasında attığınız mesaj herkez tarafından okunduğu zaman çift mavi tik şekline alıyor. Ancak kimlerin okuyup kimlerin okumadığının detaylarınıda görmek mümkün oluyor. Şimdi gelin WhatsApp gruplarına gönderilen mesajların kimlerin tarafından okunup okunmadığına bakalım.

WhatsApp Grubuna Gönderilen Mesajın Okunup Okunmadığını Öğrenmek

İlk öncelikle WhatsApp'ı açın ve mesaj attığınız kullandığınız grup sohbetine dokunun. Burada gönderdiğiniz ve çift gri tik olarak iletilen herhangi bir mesajınıza basılı tutun. Ayrıca herkez tarafından okunan grup mesajının mavi çift tike dönüştüğünü hatırlatalım.

  • Basılı tuttuktan sonra o mesaj bölümü mavi şeklinde seçilecektir. Üst tarafta çıkacak olan kısayollardan 'i' yani information ikonuna dokunun.
  • Açılacak olan ekranda mesajın bulunduğu bölümün alt kısımda Okuyan kişileri görebilecek ve İletilen kişi bölümü altında ise iletilmiş ancak karşı taraf tarafından okunmamış kişileri görmeniz mümkün olacak.

WhatsApp grup mesajlarında gönderdiğiniz mesajın kimin okuyup kime iletildiğinin detaylı bilgisini anlattığımız şekilde görmeniz mümkün olacaktır.





PAYLAŞ