WhatsApp Bildirimlere Yeni Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Bildirimlere Yeni Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 14:11:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Neredeyse her hafta ve ay güncelleme sunulmaya devam eden WhatsApp için yenilikler gelmeye devam ediyor. Hergün onlarca kişiden aldığınız mesajlar ile karışan bildirimlere yönelik yeni bir özellik yakında sunulacak. Özellikler bildirim kaybetmek istemeyen kullanıcılar için yeni yüksek öncelikli bildirimler özelliği tamda onlara görediyebiliriz. Dünya genelinde en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın Google Play Beta programı kapsamında yeni bir güncelleme yayınlanmış ve 2.18.117 sürümüne geçiş yapıldı.

Bu yeni sürüm ile beraber gelecek bildirim özellikleri neler, gelin detaylıca bakalım. Yeni güncelleme ile gelen mesajların bildirim merkezi bölümünde kaybolmasını engellemek adına kullanıcılara 'Yüksek Öncelikli Bildirimler' adlı bir özellik sunulacak. Bu özellik aktif hale getirildiğinde ise WhatsApp'tan gelen tüm bildirimlerin bildirim merkezi kısmında en üstte gözükmesi olanak sağlanmış olacak. Ancak birden fazla uygulamada yüksek öncelikli bildirim özelliği kullanılıyor ise bu bildirimler kendi aralarında kronolojik şekilde sıralanacak.

Normal bildirimler ise bu öncelikli bildirimlerin hemen arkasında yer alacak. WhatsApp Android Beta programı kapsamındaysanız sizlerde bu özelliği güncelleyerek deneyimleyebilirsiniz. Android üzerinden WhatsApp > Ayarlar > Bildirimler > Yüksek öncelikli bildirimler sekmelerini izleyerek gerekli seçeneği aktif etmeniz yeterli olacaktır.





PAYLAŞ