WhatsApp, Android 7.0 bildirim sorununu çözdü! - Haberler - indir.com

WhatsApp, Android 7.0 bildirim sorununu çözdü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-23 13:30:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

WhatsApp, mesajların güvenliği konusunda ortaya çıkan haberler ile sürekli gündemde olsada, neredeyse her dört akıllı telefon kullanıcısından üçü tarafından tercih edilerek en popüler mesajlaşma uygulaması ünvanınıyla anılıyor.

Dünya yavaş yavaş Android Nougat 7.0 İşletim sistemine geçmeye hazırlanıyor. Bununla birlikte bir çok program da bu konuda hazırlık yapmak zorunda kalıyor. Çünkü yeni işletim sisteminde eski sürümü kullanmak bazı hatalara haliyle yol açabiliyor.

Dünyada sadece 100'de 0.7'lik dilim Android Nougat'a geçmiş durumda.

Kalan kısım da çok kısa zamanda yeni Android İşletim Sistemi Nougat'a geçecek gibi bizce. Android Nugat kurulu telefonlarda Whatapp uygulamasında hızlı cevap seçeneği kullanıldığında diğer mesaj o telefona gelmiyordu. Whatsapp bu konuda bir çalışma yaparak Whatsapp 1.17.13  güncellemesi yaptı ve bu problem ortadan kalktı.

Henüz Whatsapp'ın bu sürümü beta aşamasında. Kısa zamanda Nougat 7.'ın diğer problemleri de çözüldükten sonra bu sürüm betadan çıkarak gerçek bir güncelleme gelecek. Whatsapp problemini çözse de diğer bütün uygulamalarda aynı problemlerin yaşanması muhtemel. Bu sebeple her bir programa Android Nougat 7.0 güncellemesi gelmek zorunda olacak.

Android 7.0 bildirim sorununu!

Yaşanan sorunu kısaca özetlersek, WhatsApp üzerinden gelen bir mesaja, hızlı cevap özelliği ile yanıt verdiğinizde aynı görüşmeden gelen diğer mesajları göremiyorsunuz. WhatsApp bildirimlerinde yaşanan sorunun sebebi, uygulamanın Android 7.0 Nougat işletim sisteminin geliştirilmiş bildirim sistemi için Google'ın yönergeleri ile uyumlu bir şekilde tasarlanmış olmaması.

Kullanıcılardan gelen şikayetleri değerlendiren WhatsApp, yeni 2.17.13 beta sürümü ile birlikte bu sorunu çözmüş gibi görünüyor.





PAYLAŞ