Whatsapp, 24 saatlik durum güncellemesini paylaştı - Haberler - indir.com

Whatsapp, 24 saatlik durum güncellemesini paylaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-24 17:35:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Whatsapp, Snapchat, Instagram ve Messenger gibi dev sosyal medya uygulamalarının sahip olduğu bir özelliğe kavuştu. Artık "Whatsapp Durum" bölümünden 24 saat sonra kendiliğinden silinen durumlar, resimler, videolar ve gifleri istersek düzenleyerek istersek olduğu gibi paylaşabileceğiz.

Whatsapp, durumlar bölümüne en son 2009 yılında dokunmuştu. Bu yeni güncelleme durumlar bölümüne hareket getirdi. Bu güncelleme ile Whatsapp artık "mesajlaşma uygulaması" özelliğinden arınarak bir "sosyal ağ"a dönüştü. Fakat diğer uygulamalardan farkı fotoğraflar 24 saat içinde siliniyorken, yazılar silinmiyor.

Ve küçük bir ayrıntı daha verelim; Aynı Snapchat ve Instagram'daki gibi durumlarınızın kimin görüp görmeyeceğine istediğiniz şekilde müdahale edebileceksiniz.

Peki, normal durumumuz kalktı mı?

Hayır. Hala ayarlar bölümündeki durum sekmesinden profilinizin altına istediğiniz durumu yazabiliyorsunuz.

Şöyle de bir hatırlatma yapalım önümüzdeki zamanlarda gelecek yeni güncelleme ile markaların müşteri yönetim merkezi olarak Whatsapp'ı kullanması hedefleniyor. Şu anlık resmi bir açıklama olmasa da bu güncellemenin 2017 yılı içerisinde gelmesi bekleniyor.

Whatsapp'ın bütün kullanıcılara gönderdiği, güncelleme ile ilgili durumlar;





PAYLAŞ