WG Stream ile PC Savaşlarını Canlı Yayınlayın - Haberler - indir.com

WG Stream ile PC Savaşlarını Canlı Yayınlayın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Online oyun devi Wargaming, World of Tanks ve World of Warplanes oyunlarını Twitch.tv oyun istemcileri üzerine doğrudan aktararak, canlı yayınlama imkanı bulacağınız WG Stream modunu duyurdu.

Masaüstü bilgisayarınıza aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebileceğiniz WG Stream yazılımıyla kullanılabilecek mod sayesinde oyuncular bundan sonra Wargaming'in PC oyunlarındaki yoğun savaşlarını masaüstünden Twitch.tv izleyicileriyle, sadece tek bir tıklamayla canlı olarak yayınlayabilecekler.

WG Stream

Hem acemi hem de tecrübeli oyuncular düşünülerek tasarlanan WG Stream, kullanımı kolay arayüzüyle oyuncuların oynanış yayınlarını ve garajdaki görüntülerini canlı olarak aktarmalarına, yayınlarını yönetmek için kısayol tuşları atayabilmelerine, yayın kalitelerini optimize edebilmelerini sağlayacak pek çok özelliği de beraberinde getiriyor. 

World of Tanks ve World of Warplanes ile Twitch.tv entegrasyonunu sağlayan WG Stream modunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ