Webit 2014 için Son Şans! - Haberler - indir.com

Webit 2014 için Son Şans!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

1-2 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 6. Global Webit Kongresi'ne katılarak teknoloji ve pazarlama dünyasından uzman isimleri dinlemek isteyen için son katılım çağrısı bugün yapıldı.

110 ülkeden 10 bin katılımcıyla beraber dünyanın en büyük şirketlerinin üst düzey yöneticileriyle C-seviyesindeki uzman katılımcıların yer alacağı etkinlik için kayıt yaptıranlar, kongrenin network platformlarını kullanarak dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla buluşmalarını organize ediyorlar.

Aynı zamanda katılımcılara Fashion TV ev sahipliğinde meşhur Suada Club'ta gerçekleşecek Webit Partisi'nde bol eğlence sözü veriliyor.

İki büyük oturumun yapılacağı Webit 2014'ün konuşmacıları IoT hackhaton'da ve workshop'larda bilgi birikimlerini ve uzmanlıklarını paylaşmak için İstanbul'a şimdiden yola çıktılar. Global Webit 2014 Kongresi'ne katılamayacak olanlar #Webit hashtag'ini takip ederek olanlardan haberdar olabilirler.

Organizatörler biletlerini henüz almamış ancak Webit 2014'e katılmak isteyenler için (bekleyenler listesine dâhil olmak Webit 2014' katılımı garantilemiyor) bekleyenler listesi (http://webitcongress.com/2014/waitinglist) oluşturdu.





PAYLAŞ