Web Tarayıcınızda Oynayabileceğiniz 7 HTML5 Oyunu - Haberler - indir.com

Web Tarayıcınızda Oynayabileceğiniz 7 HTML5 Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-17 16:30:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

İş yerinizde, boş zamanlarınız da, yemek aranız da, okulda canınız sıkıldığında, sizi bu durumdan kurtaracak, canınızın sıkıntısını alacak 7 HTML5 oyununu listeledik. Biz bu zamanlar da biraz dışarıya çıkıp, temiz hava almanızı öneriyoruz. Fakat bilgisayarın başından kalkamıyorsanız, listeye bir göz atın deriz.

1.Jewlish

Aynı elmasları birbirine bağlayarak, bütün taşları patlatmaya çalışıyorsunuz. Eşleştirme oyunlarını seviyorsanız bu oyun tam size göre...

Jewlish Oyna

 

2.Fruita Crush

Meyveleri sürükleyerek 3 veya daha fazla aynı meyveyi birbirine bağlayıp, puan kazanmaya çalışıyorsunuz. Oyunda arada bütün sırayı patlatıcı gibi özel meyvelerde geliyor.

Fruita Crush Oyna

 

3.Jungle Run

Hiç durmadan, koşup, zıplayıp puan toplayabilirsiniz. Önünüzde 30 zorlu görev var, bakalım geçebilecek misiniz?

Jungle Run Oyna

 

4.Pool Billiard

Bilardo severler için yaratılmış bir oyun, web tarayıcınızda bilardo keyfi yaşamak istiyorsanız bu oyunu size öneriyoruz.

Pool Billirad Oyna

 

5.Smart Bubbles

Oku yönlendirerek, hedef alın ve topu fırlatın. Aynı renkler birbirine çarptığında puan kazanacaksınız. Bakalım kaç puan yapabileceksiniz?

Smart Bubbles Oyna

 

6.Sports Mahjong

Klasik Kart Oyununu, Spor tutkusuyla birleştiren Sports Mahjong, oyuncularına büyük bir keyif sunuyor. Oyunu bir canlı müzikle süsleyen Sports Mahjong, oyunda tıkanırsanız diye bir ipucu butonu da koymuş.

Sports Mahjong Oyna

 

7.Time Connect

Önünüze gelen taşları 90 derecelik açıyla birleştirmeniz gerekiyor. Fakat birleştirirken taşlarının önlerinin açık olmasını da dikkat etmelisiniz. Sıkışıp kalmaktan korkmayın, oyun yeri geldiğinde yardımcı oluyor.

Time Connect Oyna





PAYLAŞ