Web Tabanlı ARPG Oyunu Warrior of Nemesis Yeniden Yayında! - Haberler - indir.com

Web Tabanlı ARPG Oyunu Warrior of Nemesis Yeniden Yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-03 16:30:05
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

İlk olarak GameTürk aracılığıyla Facebook uygulaması olarak oyun severler ile buluşan Warrior of Nemesis, yeni özelliklerine kavuşuyor. Türk oyun pazarında güçlü bir yere sahip Xcloud Game'in yeniden hayata geçirdiği oyun yeni sistemler ve bir çok iyileştirmeler içeriyor.

2013 yılında Facebook platformunda yayınlanan ancak geçtiğimiz Nisan ayında bazı nedenlerden dolayı kaldırılan web tabanlı ARPG oyunu, Xcloud Game'in katkılarıyla Türkiye'deki oyun severlere yeniden sunuluyor. 

Warrior of Nemesis

RPG ögeleriyle desteklenen bir savaş oyunu niteliğindeki Warrior of Nemesis'de 4 farklı karakter sınıfından bir tanesini seçerek karanlık güçlere karşı savaş başlıyorsunuz. Kahin ve savaşçı sınıflarının erkek, büyücü ve okçu sınıflarının ise kadın karakteri olduğu oyun, açık alan PK sistemi ile heyecan dolu bir 2D ARPG deneyimi yaşatıyor.

İsmi İblis Avcısı olarak değiştirilen Warrior of Nemesis, yeni güncellemesi ile birlikte bilinen hatalardan kurtulup bir çok yeni sistem eklenerek daha zengin bir içerikle karşımıza çıkıyor.

Bugün saat 17:00'de açılacak olan İblis Avcısı'nda açılış şerefine oyun severlere Gizemli Hediye Paketi sunulacak. Hemen https://tr-game.xcloudgame.com adresine tıklayarak yeni özellikleriyle İblis Avcısı deneyimine katılın. Bunun için linki tıkladığınızda karşınıza gelen sayfadan Facebook hesabınız ile kayıt olmanız yeterli.





PAYLAŞ