Warcraft 3: Gold Ed. Sistem Gereksinimleri - Haberler - indir.com

Warcraft 3: Gold Ed. Sistem Gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-20 02:15:39
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Warcraft 3'ün çok az tanıtıma ihtiyacı vardı ve Blizzard, bunu başaran bir şirketti. Dünya'da ilk kez ilk 3 ayında yaklaşık 5 milyon kopya satan  Warcraft III'ün 3 Temmuz tarihli sürümü, oyunun kendisinin çok fazla beklendiği ve yapımının da çok uzun sürdüğü göz önüne alındığında, uygun bir olay gibi görünüyor. 

Warcraft 3 savaşçılar, harika büyüler, devasa silahlar ve korkak güçlerle savaşa girebilir. Ve onlar savaş alanında olmadıklarında, onları dürtebilir ve onlara emir verebilir ve en komik şeyleri söylerler. Warcraft 3'teki birlikler, cep telefonlarından sohbet etmekten Karanlık Lord hakkında konuşmaya ve çizgilerini tökezlemeye kadar her şeyi yaparlar.

Warcraft 3'teki öykü, kahramanlar, savaşlar, karanlık büyüler ve botların Rabbi olan fantazi kahramanlarını kendi çizmelerinde titreyen bir masaldır. Warcraft 3 kahramanlarına komik tırnaklar, özel silahlar ve düşmana hakim olmalarını sağlayan devasa muharebe güçleriyle komuta edilir. Kahramanların güçlendirdiğinden emin olunmalı. Aksi takdirde fena dayak yenilebiliyor.

Warcraft 3 PTR yükleyici (veya Mac kullanıcısıysanız burada) kendi sitesinde mevcut ve sadece ufak bir boyuttadır, ancak tam oyun 3GB boş alan gerektirir ve elbette Warcraft 3'e  sahip olunması gerekir. 

Minimum sistem gereksinimleri:


İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
İşlemci: 400 MHz Pentium II veya eşiti
Ram: 128 MB RAM
Ekran Kartı: 16 MB 3D ekran kartı (DirectX 8.1 desteği ile)
Boş Alan: 700 MB Harddisk alanı
4 hızlı CD-ROM sürücüsü

Tavsiye edilen:

İşlemci: 600 MHz'lik işlemci
Ram: 256 MB RAM
Ekran Kartı: 32 MB 3D ekran kartı
Direct:DirectX 8.1 uyumlu ses kart  





PAYLAŞ