Vodafone'un Hızlı ve Ucuz İnternet Planı - Haberler - indir.com

Vodafone'un Hızlı ve Ucuz İnternet Planı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-23 11:30:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

Vodafone, 1991 yılında kurulmuş ve Newbury, Birleşik Krallık merkezli uluslararası bir telekomünikasyon şirketidir.

Sahiplerinden öncüleri Ernest Harrison ve Gerry Whent'tir. Vodafone kelimesi, Voice den gelen 'VO', data dan gelen 'DA' ve phone dan esinlenen 'FONE' heceleri ile oluşmuştur. Amblemi ise konuşma açmak anlamındaki tırnak ( ' ) işaretinden esinlenmiştir. Dünyanın 30 ülkesinde GSM operatörlüğü yapmaktadır. Vodafone ve işletmecisi olan ağlar üzerinde 30 ülkede üzerinden ortak ağları vardır. Vodafone Global Enterprise bölümü üzerinde 65 ülkede kurumsal müşterilerine telekomünikasyon ve IT hizmetleri sağlamaktadır. 

Vodafone, 24 Mayıs 2006 tarihi itibariyle Türkiye'de resmen hizmete başlamış oldu

Teknoloji geliştikçe de, insanların talepleri de haliyle aynı oranda büyüyor. Hızlı ve ucuz bir internet şu sıralar ülkemizin genel olarak en büyük sorunlarından biri gibi görünüyor. İnsanlar teknoloji ile birlikte, internetten de daha fazlasını bekliyorlar. 

Vodafone hızlı internet için harekete geçti

Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel ile keyifli bir sohbet gerçekleştirilmiş. Hasan Süel ile yapılan bu keyifli sohbette ülkemizdeki geniş  bant internet talebine cevap vermek için yapılan ve yapılması gerekenler üzerinde durulmuş daha çok. İnsanların hem mobil platformda hem de sabit internet hatlarında her geçen gün daha fazla hıza ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Süel, ilk olarak bu alandaki çalışmalara değindi.

Ülkemizin internet alt yapısı olsa da fiber internetin henüz, her eve giremediğini ve alt yapının yükseltilmesi gerektiğini belirten Süel, Vodefone'un bu yolda yaptığı hamleler, hatta karşılaşılan sorunlardan bahsetti. 

Ucuz ve hızlı internet hepimizin hayali elbette. Bakalım Hasan Süel bu konuda neler söylüyor, keyifli seyirler.





PAYLAŞ