Vine WordPress Eklentisi Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Vine WordPress Eklentisi Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım

Kısa video paylaşım platformu Vine, Wordpress için yeni bir eklenti yayınladı. Eklenti sayesinde artık Vine videoları Wordpress üzerindeki içeriklere kolay bir şekilde embed kod aracılığıyla eklenebilecek.

Twitter tarafından geliştirilen Vine Wordpress eklentisi, videonun büyüklüğünü ve yazının nereye ekleneceği konusunu kullanıcılara bıraktığı gibi blog içeriklerine 6 saniyelik Vine videolarını ekleme imkanı tanıyor. Bu sayede blog sahipleri içeriklerini Vine videolarıyla süsleyebiliyorlar.

Vine Wordpress Eklentisi

Vine oEmbedAPI ile geliştirildiği bildirilen eklenti, sadece shortcode ve Video ID kullanarak yazının herhangi bir yerine 6 saniyelik videoların eklenmesini mümkün kılıyor. Ayrıca video boyutunu ayarlama konusunda kararsız kalanlar içinde eklenti, video boyutunu otomatik olarak belirleyebiliyor.

Eklenti ile Wordpress içeriklerine video eklemek için; eklenti menüsündeki Vine ID bölümüne video linkinin sonunda bulunan ID'yi, Witdth yazan bölüme ise video genişliğini belirleyecek olan rakamın girilmesi gerekiyor.

Vine Wordpress Eklentisi

Tüm bu işlemler yapıldıktan sonra da video yazının istenen herhangi bir yerine konumlandırılıyor ve içeriğe gömülü olarak yayınlanabiliyor. Vine Wordpress eklentisi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve eklentiyi indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ