Vine Videolarına Müzik Ekleme Özelliği Geldi! - Haberler - indir.com

Vine Videolarına Müzik Ekleme Özelliği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-28 12:00:49
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal medya platformu Twitter'ın 6 saniyelik videolar çekilmesini ve paylaşılmasını sağlayan Vine, önemli yeni özelliğine kavuştu. Servisin getirdiği videolara müzik ekleme özelliği kullanıcılara daha iyi kullanım deneyimi sunacak.

40 milyonu aşkın kullanıcı kitlesine ulaşan video paylaşım uygulaması Vine, 6 saniyelik kısa bir süre içinde yaratıcı videolar çekmenizi sağlıyor. Bu doğrultuda sürekli kendini yenilen servis, aktif ettiği yeni müzik ekleme özelliği ile kullanıcıların daha eğlenceli ve etkileyici videolar hazırlamalarına imkan sağlayacak.

Bugün itibari ile Vine'da aktif edilen özellikte çekilen videolara eklenen müzikler Vine tarafından seçilecek ve lisanslanacak. Kullanıcılar hazırladığı videolara Vine tarafından listelenen müziklerden dilediğini seçip ekleyebilecekler. Ancak seçilen müziğin videolara uygunluğu ve süre kısıtlaması gibi işlemler için yine Vine'ın eklediği "Snap to Beat" özelliğini kullanmaları gerekecek.

Kullanıcılar izlediği videolarda yan tarafta bulunan nota ikonuna tıklayarak videolarda dinledikleri müzik ve müziği söyleyen sanatçı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilecekler. Bunun yanı sıra sanatçılar diledikleri takdirde nota ikonunda verilen bağlantıyı kendi web sayfalarına veya sosyal medya profillerine yönlendirebilecekler.





PAYLAŞ