Vine Gelişmiş Kamerasıyla Güncellendi (Video) - Haberler - indir.com

Vine Gelişmiş Kamerasıyla Güncellendi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

6 saniyelik kısa videolar çekerek bu videoları arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan sosyal medya uygulaması Vine, iOS platformundaki uygulamasını daha gelişmiş bir kamera ile güncelledi.

Kendi kamera uygulamasını çıkartma peşinde olan Vine, bu güncellemeyle birlikte oldukça profesyonel bir kamera ekranını kullanıcılarına sunuyor. Kamera ile video çekerken işleriniz daha kolay bir hale geleceği gibi videoyu yavaşlatıp hızlandırma seçeneğini kullanarak kısa videoyu uzun ya da uzun videoyu kısa olarak Vine hesabınızda yayınlayabileceksiniz.

Vine Kamera

Ayrıca çektiğiniz Vine'ı izleyerek kontrol etme özelliğine de kavuşan uygulama çektiğiniz videoyu beğenmediğiniz takdirde iptal etmenize ve başka bir zamanda paylaşmak için zamanlama yapmanıza da imkan tanıyor.

Sadece Vine iOS uygulaması için yayınlanan güncelleme önümüzdeki günlerde Android platformuna da gelecek. Vine mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılardan indirebileceğiniz gibi Vine'ın yepyeni kamerasını gösteren tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ